Lydbøger » Stormen i 99

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Stormen i 99 Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kristian Bang Foss

lydbog og e-bog

Introduktion

Den humoristiske roman Stormen i 99 er skrevet af den danske forfatter Kristian Bang Foss. Hans værker har vundet adskillige priser samt nomineringer. Forfatteren er dog ikke kun kendt på den danske litterære scene, men hans værker er nået frem til næsten 20 forskellige lande.

På Amager ligger der en virksomhed som hedder Inwear. Denne virksomhed er lige som andre virksomheder. Der er medarbejdere i kantiner, på kontorer og på lageret. Hver medarbejder døjer desuden med deres egne hverdagsproblemer, ud over de akavede firmafester og nye arbejdsopgaver. Medarbejderne har problemer med alt fra kærlighed til kriminalitet. Alt er normalt og ved det sædvanlige, lige op til december i 1999.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 58 minutter

Stormen i 99: Handling

Kristian Bang Foss’ Stormen i 99 er en roman, som formår at tage læseren med på en meget begivenhedsrig rejse. Stormen i 99 følger nemlig en række mennesker gennem deres liv og deres problemer. Selv om de alle har samme arbejdsplads, har de hver deres egne problemer og livsforløb. Hvis man vil have en læseoplevelse, hvor man ikke kan slippe bogen fra sig, så kan man lytte til Stormen i 99 lydbog gratis.

I Stormen i 99 lydbog hører man om en arbejdsplads på Amager, som hedder Inwear. Specifikt arbejder denne gruppe af mennesker på Inwears lagerafdeling. I Stormen i 99 lydbog hører man om alle deres problemer, som varierer fra kærlighed, lyst, sorg, ballade og kriminalitet. Hvis man vil høre mere om deres liv på denne hektiske arbejdsplads, kan man med fordel lytte til Stormen i 99 lydbog gratis.

Ved at lytte til Stormen i 99 lydbog introduceres man til Anton, der er i et forhold med en medarbejder fra returafdelingen. Hun hedder Nanna, og Anton kan faktisk ikke holde hende ud. Man hører også om den filippinske køkkenmedhjælper, der arbejder i kantinens køkken, hvor kokken er vild med hende. Kokken fantaserer om hende, og prøver at komme tættere på hende.

Der er i værket også nogle udenlandske medarbejdere, som også døjer med deres sædvanlige problemer. Man hører eksempelvis om en medarbejder fra Finland som har hjemve, og en fra Ukraine der konstant har mareridt. Man kommer også tættere på mellemlederne, og de trætte lagermedarbejdere.

Man hører om akavede firmafester, kriminalitet, misbrug, liderlighed, kærlighed og vold. Alt det normale ved Danmark, lige op til stormen i December 1999.

Om forfatteren: Kristian Bang Foss

Kristian Bang Foss er født i slutningen af 1970’erne, og han er en forfatter fra Danmark. Forfatteren dimitterede i 2003 fra Forfatterskolen, og herefter udgav en række forskellige værker. Han har stadig et relativt aktivt forfatterskab, og hans værker er kendt på den litterære scene. Forfatteren er ikke kun kendt i Danmark, men hans værker er også udgivet i næsten 20 forskellige lande. På den internationale litterære scene er han derfor også velkendt.

Hans værker er kendt for at være humoristiske, selv om de omhandler til tider seriøse emner. Dette gælder eksempelvis romanen Stormen i 99. For sine værker har han også vundet adskillige priser samt nomineringer.