Lydbøger » Stormens krigere

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Stormens krigere Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bernard Cornwell

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen Stormens krigere er skrevet af den engelske forfatter ved navnet Bernard Cornwell. Denne forfatter er en kendt figur på den internationale litterære scene, specielt for sine historiske romaner, såsom Stormens krigere. Dette er det niende bind i en episk historie om krigen mod sakserne.

I værket introduceres man til de fredelige områder ved navnet Wessex, Mercia og det østlige Anglia. Her hersker kong Edward og Æthelflaed. De ved ikke, at der er noget ondt i vente, men det har Uthred af Babbenburg nemlig fornemmelsen af. Nordboerne udgør nemlig en trussel for dem, og de har sat sig nogle mørke og ambitiøse planer for kong Edward og Æthelflaeds regioner.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 6 minutter

Stormens krigere: Handling

Bernard Cornwells ikoniske historiske roman Stormens krigere placerer læseren i det østlige Anglia, Mercia og Wessex. Ved at lytte til Stormens krigere lydbog lyder det til, at der her er fredeligt og trygt. Men der er noget ondt der lurer bag overfladen, og dette kan du høre mere om i Stormens krigere lydbog gratis.

I Stormens krigere introduceres man desuden til Æthelflaed og kong Edward. De regerer de tre ovennævnte regioner, som nu skulle til at gå en kritisk tid i møde.

Ved at lytte til Stormens krigere lydbog hører man nemlig, at nordboerne har et angreb planlagt mod Æthelflaed og kong Edwards regioner. Nordboerne ledes af den nådesløse Ragnall Ivarson, og dette frygter Uhtred af Bebbanburg. Uhtred af Bebbanburg ved nemlig, at nordboerne har en frygtindgydende samt overvældende styrke mod dem, grundet deres rastløse strategier samt nådesløse leder Ragnall Ivarson.

Om nordboerne kommer til at herske de andre regioner, eller om kong Edward og Æthelflaed overvinder dem, kan man finde svaret på i Stormens krigere lydbog gratis.

Det erfares i Stormens krigere lydbog, at Uthred af Bebbanburg ikke ved hvem han kan stole på. Dette skyldes blandt andet, at hans ene datter er gift med Ragnall Ivarson, som er den ledende figur bag nordboerne.

Betyder dette at håbet er tabt for det østlige Anglia, Wessex og Mercia? Eller findes der endnu en modig kriger derude, som er klar til at gå i kamp mod nordboerne, for at beskytte de andre regioner? Dette kan man nu høre i Stormens krigere lydbog gratis.

Om forfatteren: Bernard Cornwell

Bernard Cornwell er født i midten af 1940’erne, og han er en engelsk forfatter. Denne engelske forfatter er dog en meget velkendt figur, specielt på den internationale litterære scene. Forfatteren er en kendt figur inden for litteraturen, da han har skrevet diverse fascinerende historiske romaner. Mest af alt er han kendt for at skrive om en specifik soldat under Napoleonskrigene, hvilket er blevet så populært, at værkerne er blevet filmatiseret.

Forfatteren har skrevet historiske værker inden for mange forskellige krige, både Napoleonskrigene men også om tiden om sakserne. Dette gælder blandt andet romanen Stormens krigere. En specifik serie angående sakserne er desuden blevet brugt som manuskript til serien The last kingdom.