Lydbøger » Stormens rasen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Stormens rasen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Wilbur Smith

lydbog og e-bog

Introduktion

Wilbur Smith er tilbage med endnu en hæsblæsende fortsættelse om Courtney-familien i Stormens rasen. Denne gang er vi nået op til 1700-tallet, og en krig lurer lige om hjørnet for de forskellige grene af den store familie. Stormens rasen er endnu et bevis på, at Wilbur Smith kan skrive en afsindigt lang historie, som bliver ved med at være lige spændende, uanset hvor mange karakterer, der involveres eller hvor mange sider af historien, der blive belyst.

Hvis du har fulgt med i alle andre eventyr fra Courtney-familien, skal du ikke snyde dig selv for endnu et, der tager dig med til flere dele af verden i Stormens rasen.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 16 timer og 36 minutter

Stormens rasen: Handling

Stormens rasen lydbog bringer læseren tilbage til 1774 på den afrikanske østkyst. I Nativity Bay drømmer Rob Courtney stadig om at kunne opleve et liv til søs. Det har han gjort, så længe han kan huske, og pludselig ser det ud til, at hans drøm kan blive gjort til virkelighed, da hans dominerende bedstefar dør. Det giver plads til, at en yderst mystisk kaptajn lægger sin vej forbi fortet, inden det skal sejle videre til England i Stormens rasen lydbog gratis. 

Rob Courtney ser det som sit livs chance, og inden han kan tvivle på sin beslutning, har han sneget sig ombord på kaptajn Marstons skib med kursen mod England. Men livet som blind passager er ikke så smukt, som Rob troede. Da han ankommer til London, er han både desperat og fattig og med en udsigt til et liv, han aldrig havde forestillet sig. Han ser ingen anden udvej end at melde sig til den britiske flåde, og det selvom de er på vej til at sejle afsted til de modvillige amerikanske kolonister, der er på vej til at gøre oprør i Stormens rasen lydbog.

Rob Courtney kommer til at stå midt i endnu et familiedrama, for i Amerika lever sønnerne af Theo Courtney. De forsøger at befærde sig i et samfund, som er på randen af splittelse og med en udsigt til en uundgåelig krig mod den engelske trone. Landets splittelse formerer sig selv indenfor Courtney-husets små rammer i Stormens rasen lydbog gratis. Hele sit liv har Theo følt en stærk kærlighed til sit moderland, men da hans yngste søn bliver slået ihjel af de britiske tropper i Amerika, får det den ældste søn, Cal, til at vende sit fødeland ryggen i Stormens rasen lydbog.

Om forfatteren: Wilbur Smith

Det er ingen hemmelighed, at Wilbur Smith blev betragtet som en af vor tids største historiske forfattere. Han brugte uanede mængder på at lave research på sine romaner, hvilket også bragte ham på store rejser rundt i verden, og det kan mærkes i hver enkelt bog. Serien om Courtney-familien begyndte han tilbage i 1964 med Når løven jager. Siden da har han udgivet knap 20 bøger i serien, hvoraf Stormens rasen blev den 20. Desværre døde Wilbur Smith i slutningen af 2021, og han nåede derfor ikke selv at gøre bogen færdig. Her måtte Tom Harper træde til og sætte de sidste punktummer i en historisk serie.