Lydbøger » Stormsøsteren

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Stormsøsteren Lydbog

4.6/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

Giv dig i kast med det andet bind i serien om de syv søstre. Lucinda Riley har med udgivelsen af Stormsøsteren endnu en gang skabt en spændende fortælling, hvor vi er på jagt efter den anden søster ved navn Ally. Ally lever i begyndelsen af Stormsøsteren en stille tilværelse, indtil hun en dag bliver kaldt hjem til en bisættelse for sin nu afdøde adoptivfar.

Det er ved bisættelsen, at hun for første gang møder sine andre søstre. Hun bliver klar over, at de hver har fået en nøgle. Allys nøgle fører hende til Norge. Følg Allys rejse mod nord i Stormsøsteren lydbog og se, hvor hendes færd ender.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romantik
Længde: 18 timer og 22 minutter

Stormsøsteren: Handling

Stormsøsteren er den anden bog i serien ved navn De syv søstre, der er skrevet af Lucinda Riley. Her tager forfatteren os med på en spændende rejse i jagten på den anden søster Ally. Fortællingen i Stormsøsteren lydbog er godt skrevet og fortsætter stilen fra den første roman i serien.

Ally er i begyndelsen af Stormsøsteren lydbog ved at forberede sig til en kapsejlads, men bliver herefter kaldt hjem til sit barndomshjem som følge af, at hendes adoptivfar afgår ved døden. Det er ved bisættelsen, at hun møder en af de andre søstre. Stormsøsteren afslører nu, at faderen har adopteret dem alle fra forskellige steder. For Ally finder hun ud af, at hendes biologiske far faktisk er en mystik millionær.

Faderen har efterladt hver af søstrene en speciel nøgle, der kan benyttes til at finde deres rødder. Den nye information har dog i første omgang ikke den store betydning for Ally, og hun har ikke et ønske om at finde sit biologiske ophav. Ally er nemlig blevet forelsket i sejlerkollegaen Theo og vil gerne skabe en tilværelse med ham.

På et tidspunkt mister hun dog gnisten for kapsejlads, og det er nu, at Allys rejse begynder. Allys nøgle fører hende i første omgang til Norge. På denne rejse, som du kan finde i Stormsøsteren lydbog gratis, finder hun ud af, at hun er forbundet til den unge sangerinde ved navn Anna Landvik.

Undervejs i Stormsøsteren begynder Ally at stille sig selv spørgsmål om, hvor meget hun egentlig kender til sin far. Hun begynder at tvivle på, at hun faktisk ved særligt meget om ham, og tænker på, hvorfor den syvende søster aldrig nogensinde er dukket op.

Du kan følge den spændende historie om Ally og de andre søstre i Stormsøsteren lydbog gratis.

Mediernes anmeldelser:

"Sproget flyder, historien er knaldgod ". 5 ud af 6 stjerner

Femina

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley er navnet på forfatteren til Stormsøsteren. Riley er en irsk forfatter, der som oftest beskæftiger sig med at skrive historisk fiktion. Inden hun blev forfatter, gav hun sig dog i kast med skuespil, men måtte tage orlov fra dette på grund af sygdom. Det var under dette sygdomsforløb, at hun gav sig i kast med at skrive bøger.

Med udgivelsen af Stormsøsteren var hun hurtigt at finde på de diverse bestsellerlister. Det var dog i 2010 med Orkideens hemmelighed, at hun fik sit internationale gennembrug. Orkideens hemmelighed var faktisk også den første roman, som Riley udgav under sit eget navn.