Lydbøger » Stormvagt

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Stormvagt Lydbog

4/5

Forfatter: Kristina Ohlsson

lydbog og e-bog

Introduktion

Stormvagt tager August Strindberg til Hovenäset i Bohuslän, hvor han pludselig står overfor en sag om en forsvunden lærer ved navn Agnes Eriksson. Men August har intet med sagen at gøre, og har heller ikke lyst til at have noget med sagen at gøre. Ikke desto mindre er det, hvad der sker, da August pludselig begynder at have mistanke om, at han selv har svaret på Agnes’ manglende tilstedeværelse. 

Stormvagt lydbog er en ny og medrivende serie fra svenske Kristina Ohlsson, som hurtigt er blevet en af Sveriges foretrukne krimiforfattere. Til forskel fra hendes tidligere bøger med Fredrika Bergman, er August Strindberg langt fra kriminel-forskningsverden. Netop det er med til at gøre Stormvagt endnu mere interessant.

Informationer:

Oplæser: Helene Egelund
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 31 minutter

Stormvagt: Handling

Stormvagt lydbog gratis begynder med August Strindbergs ellers begivenhedsfattige ankomst til den lille svenske by, Hovenäset. Han har efterladt sig en karriere i Stockholms vilde finansverden. Det er en verden, som han har fået nok af, og derfor har søgt væk fra storbylivet. Drømmen for August nu, den er at åbne en genbrugsforretning, hvor han også kan bo et sted, der minder ham om en lykkelig barndom. Alt dette forsvinder hurtigt, da Agnes forsvinder og politiet bliver sat på sagen.

Politiefterforskeren Maria Martinsson er i spidsen af efterforskningen, og ingen time bliver udeladt af eftersøgningen på Agnes. Som Stormvagt lydbog udfolder sig står det mere og mere klart for August, at han selv har en del af svaret på gåden om Agnes’ mærkværdige forsvindingsnummer. Men hvordan kan det lade sig gøre?

Stormvagt lydbog er den første i en ny serie om August Strindberg. Den foregår på Sveriges smukke vestkyst, hvor den salte vind fra havet byder August velkommen hjem. Atmosfæren i byen er krydret med mysterier, og den rolige tilværelse, som August sukkede efter, forsvinder stille mellem fingrene. Stormvagt lydbog gratis er et veltænkt krimi-drama, som har lige den passende mængde genbrug og antikviteter, og måske kan der blive plads til et gram af romantik. 

Præcis ligesom vinden ved vestkysten, så går spændingen fra bogen lige i marv og ben fra første side, og du vil ikke kunne lægge den fra dig, før du har fået alle svarene. De nye personer i Stormvagt-serien er troværdige og sympatiske, præcis som de skal være. Alt i alt er det den rette sammensætning af en genkendelig cocktail af en krimi, som du bare må læse.

Om forfatteren: Kristina Ohlsson

Kristinna Ohlsson blev første gang udgivet i 2009 med Askepot, som blev startskuddet på serien om Alex Recht og Fredrika Bergman. Siden da har Ohlsson skrevet en række krimier, som alle overgår den seneste. Hun bor i Sverige og indtil for nylig arbejde hun også i udenrigsministeriet i bekæmpelsen mod terror. 

Disse dage koncentrerer hun sig mest om at skrive kriminalromaner, hvor hendes mange års erfaring kan komme hendes læsere til gode. Stormvagt er den første bog i en ny krimiserie, som tager nogle andre drejepunkter end hendes tidligere krimier har gjort. Foruden de mange krimier har Ohlsson også skrevet en enkelt børnebog. Men det er krimier fans kender og elsker hende for.