Lydbøger » Stormy

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Stormy Lydbog

4.1/5

Forfatter: Svend Billesbølle

lydbog og e-bog

Introduktion

Biografien Stormy er skrevet af den danske omrejsende forfatter ved navnet Svend Billesbølle. Forfatteren har med denne selvbiografi givet læseren et indblik ind i hans begivenhedsrige samt spændende liv, som mange kun tør drømme om.

Forfatteren har nemlig rejst jorden rundt, selv om han gjorde dette alene på en jolle. Og dette gjorde han ikke kun en gang. Værket beskriver hans erfaringer samt oplevelserne han havde, men de giver også læseren en tankevækkende samt inspirerende viden om livet. Det lærerige værk giver en visdom om livet, og her fortæller han læseren at man bør turde at drømme højt og derefter forfølge sine drømme. Man lever jo kun én gang.

Informationer:

Oplæser: Peter Damm-Ottesen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 28 minutter

Stormy: Handling

Den danske forfatter Svend Billesbølle har med romanen Stormy skabt et yderst tankevækkende, inspirerende samt lærerigt værk, som man som læser kan få meget gavn af at læse.

Stormy er dog ikke blot en helt almindelig roman om at rejse og om at have en entusiasme for at rejse. I Stormy lydbog får man en biografi af Svend Billesbølle. Lyt til Stormy lydbog gratis, og hør nærmere om denne omrejsende mands liv samt lærerige livsråd.

I Stormy lydbog introduceres man til forfatteren. Han giver gennem Stormy lydbog sin egen fortælling, om hvordan det har påvirket hans liv at rejse jorden rundt. Han har nemlig rejst jorden rundt to gange med to forskellige både, der begge var navngivet Stormy.

I Stormy lydbog kan man høre en livsbekræftende fortælling, hvor der lægges vægt på at opleve nye ting, da det gavner dit sind og det giver dig fornøjelig livserfaring. Forfatteren lægger også meget vægt på at det aldrig er for sent.

Det er aldrig for sent at efterleve sine drømme, og dette er han et eksempel på. Alene begav han sig nemlig på en rejse rundt om jorden, selv om alderen var høj. Fire år efter rejsen på den lille båd ville han afsted igen, og han tog alene afsted igen.

Selv om jollen anden gang var mindre end første gang, og at han nu var yderligere fire år ældre, så stoppede det ham ikke. Han vidste nemlig at han havde chancen, og da man kun har ét liv bør man efterfølge sine drømme. Og det gjorde han, to gange.

Om forfatteren: Svend Billesbølle

Svend Billesbølle var født i Danmark i første halvdel af 1920’erne, og han døde i 2013. Svend Billesbølle var en dansk forfatter samt rejseentusiast. Forfatterens krælighed for at rejse samt opleve nye kulturer samt steder har i stor grad påvirket hans forfatterskab. Hans bøger bærer nemlig præg af at rejse, og hvor meget det har gavnet ham i livet. At rejse giver dig nemlig et nyt sind i livet, og en erfaring som man ikke kan få på anden vis.

Forfatteren er kendt for sin trilogi om at rejse, som samtidigt også er hans selvbiografi. Her indgår eksempelvis romanen Stormy, og man kan lytte til Stormy lydbog gratis. Værkerne er navngivet efter hans både, som han benyttede på sin rejse rundt om jorden. Han havde rejst to forskellige gange med to forskellige både.