Lydbøger » Stress dig sund

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Stress dig sund Lydbog

4.5/5

Forfatter: Carsten Juul

lydbog og e-bog

Introduktion

Stress dig sund kan lyde selvmodsigende, men indholdet i denne bog bygger på information indsamlet af Carsten Juul gennem et langt arbejdsliv som psykolog. I Stress dig sund finder du værdifulde informationer til, hvordan du selv kan håndtere stress i din hverdag. Stress er nemlig gået hen og blevet til noget af en folkesygdom i Danmark, da alt for mange af os lever med et højt stressniveau.

I dette værk kan du høre om en metakognitiv tilgang til et bedre psykisk helbred, og i Stress dig sund lydbog kan du høre Carsten Juul fortælle om, hvordan vi kan afhjælpe problemer med stress i samfundet.

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori:
Længde:

Stress dig sund: Handling

I Stress dig sund kan du få del i de informationer, som psykolog Carsten Juul har samlet. Stress dig sund lydbog fortæller os, at stress efterhånden er gået hen og blevet til noget af en folkeepidemi. Bogen fortæller os nemlig, at 25 % af befolkningen vurderes til at have et højt stressniveau. Derudover er der i skrivende stund omkring 35.000 mennesker, der er sygemeldt med stress, og 250-300.000 mennesker, som er alvorligt stressede.

Carsten Juul fortæller, at selvom det aldrig nogensinde har været nemmere at få hjælp med stress på grund af de tusindvis af tilbud, så har vi aldrig haft større problemer med stress i samfundet. Hvordan kan det være, at vi har flere behandlingstilbud tilgængelig, men vi har aldrig haft flere problemer med stress end nu? Det er et af de vigtigste spørgsmål, som Juul beskæftiger sig med, og du kan lytte til i Stress dig sund lydbog gratis.

Lyt til Stress dig sund lydbog og hør om den metakognitive tilgang til psykisk helbred, som Carsten Juul argumenter for at kunne være med til at afhjælpe problemer med stress. Stress dig sund er dog også et værk, der afliver en lang række myter om stress. Derudover fremhører Juul en klar definition på, hvad stress i virkeligheden er, og hvad løsningen er.

Du kan nu lytte til Stress dig sund lydbog gratis og få del i de råd, som Carsten Juul har samlet til dig til afhjælpning af stress. Bogen stress dig sund og Stress dig sund lydbog kan være et vigtigt værktøj til at bearbejde stress i nutidens samfund.

Om forfatteren: Carsten Juul

Carsten Juul er en dansk psykolog, der gennem et langt arbejdsliv med blandt andet stress. Faktisk er han en af de 5 første mennesker i Danmark, der er uddannet inden for feltet metakognitiv terapi. Han tog sin uddannelse fra Open University i Milton Keynes og efterfølgende fra Københavns Universitet.

Juul har gennem sit professionelle arbejde mødt en lang række mennesker, der er ramt af forskellige grader af stress. Nogle af de informationer, som han har samlet, har han nu videregivet med værket Stress dig sund. Udover sit arbejde med stress og sit forfatterskab, er Juul også en habil foredragsholder og underviser. Flere af disse foredrag bygger på indholdet i Stress dig sund.