Lydbøger » SULT

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

SULT Lydbog

4.2/5

Forfatter: Tine Høeg

lydbog og e-bog

Introduktion

Sult har ramt lige plet hos de danske læsere og har taget litteraturscenen med storm. Det er en bog om at ville have mere i livet, om det begær ingen har modet at snakke om, men som alligevel altid fortærer dem dybt indefra. 

Sult er historien om at ville starte en familie, men uden at være i stand til det. Et problem som mange danskere kan spejle sig selv i, hvorfor historien også rammer ekstra hårdt hos mange læsere, hvad end de har børn eller ej. Sult er bogen om, hvad medicinske ændringer kan gøre for en person og dennes pårørende.

Informationer:

Oplæser: Sicilia Gadborg Høegh
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 33 minutter

SULT: Handling

Sult lydbog er historien om parret Emil og Mia. Begge drømmer om at stifte familie sammen, men efter et år og ingen resultater at tale om deraf, beslutter de sig for at starte i fertilitetsbehandling. Begge er overbevist om, at det ikke kan tage lang tid, eftersom Emil allerede har børn med en anden kvinde, han var sammen med før Mia. Begge er overbevist om, at intet er dybt i vejen med dem i Sult lydbog gratis, da de begynder på behandlingen.

Mia har drømt om at blive mor, lige så længe hun kan huske. Hverken hende eller Emil har forestillet sig, hvad fertilitetsbehandling ville gøre ved dem i Sult lydbog.

Ganske langsomt begynder Mia at skrive om sine oplevelser med fertilitetsbehandlingen, og hvordan det begynder at overtage hendes liv. Samtidig med det er et luftkastel ud i den fremtid hende og Emil drømmer om, er det også ved at true alt det, de kender og vælte det omkuld i Sult lydbog gratis.

Behandlingsforløbet giver dem håb, men også uendeligt mange andre tanker, som Mia bliver ved med at skrive ned omkring de ændringer, deres parforhold må undergå for at overleve.

Sult lydbog er en historie om livet, og de desperate valg vi som mennesker er villige til at tage, for at kunne blive en del af et andet menneskes liv. Det er en barsk og sandfærdig historie om, hvor stor indflydelse fertilitetsbehandling kan have på det enkelte menneske som kvinde, og hvordan resten af omgangskredsen unægtelig også bliver påvirket, hvad end de vil det eller ej.

Om forfatteren: Tine Høeg

Tine Høeg debuterede med et brag med sin roman Tour de Chambre, og siden da har publikum fulgt med i spænding over, hvad hun ville finde på at skrive om efterfølgende. Høeg har en gennemslagskraft med ord, som få forfattere har, hvorfor hendes udgivelser også har opnået stor succes og har modtaget mange smukke priser.

Sult er fortællingen om drømmen om livet. Det er en historie, hvor forskelligt begær flyder sammen, og hvor længsel skinner igennem hver side. Længsel efter at blive befrugtet. Længsel efter liv. En længsel efter ikke at føle sig utilstrækkelig. Det er netop denne kombination, som gør Sult til noget ganske særligt.