Lydbøger » Sund hverdag

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sund hverdag Lydbog

4.1/5

Forfatter: Michelle Kristensen

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste danskere drømmer om en sundere hverdag, der ikke tager for meget af deres tid til dagligt. Alt for ofte er det tiden, der stjæler motivationen til at begynde på sin livsstilsændring. Men med Sund hverdag får du al den hjælp, som du har behov for til endelig at komme i gang.

Sund hverdag er den hjælp, du har behov for, så du kan blive ved med dine nye gode vaner. Selv når den første uge er gået, og du har lyst til at give slip på de nye vaner, som kan være svære at vedligeholde. Hvis du dykker ned i en Sund hverdag, vil du opdage, at det faktisk ikke er så svært at overholde sine egne nye vaner, hvis bare de bliver tilpasset til den travle hverdag, som du har.

Informationer:

Oplæser: Marie Tourell Søderberg
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 1 timer og 48 minutter

Sund hverdag: Handling

Sund hverdag lydbog er til hvilken som helst dansker, der enten gerne vil tabe et par ekstra kilo, holde fast i sin opnåede vægt eller generelt bare vil leve en smule sundere. For at begynde en god livsstilsændring giver Sund hverdag lydbog gratis dig alle de essentielle og nødvendige redskaber for, at du kan komme godt i gang.

Du kender det sikkert godt, den ene dag beslutter du, at fra næste dag skal du begynde din nye og meget sundere livsstil. Det går også rigtig godt, indtil de første par uger er gået, og da falder du i første gang, sker der vel ikke så meget, hvis du gør det igen. Det er udfordringen ved at begynde på en ny livsstil, men med Sund hverdag lydbog kan du komme godt i gang og ikke være bange for at falde i efterfølgende.

For at hjælpe læseren mest muligt, har forfatter Michelle Kristensen samlet en stor portion opskrifter, som gerne skulle inspirere og motivere til din sundere livsstil. Det er opskrifter, der er beregnet til at gøre det nemmere for dig at lave sunde og ikke mindst hurtige retter til alle ugens hverdage. Sund hverdag lydbog gratis handler om, at det skal være inspirerende at leve sundt. Det skal på ingen måde være kedeligt, og derfor er det altid godt at kunne finde inspiration i opskrifter med masser af grønt, der altid giver rigtig god smag.

Foruden de mange inspirerende opskrifter får du desuden også en introduktion til MK-principper, der forklarer, hvordan hjernen også kommer med i samspillet om din nye og sunde livsstil i Sund hverdag lydbog.

Om forfatteren: Michelle Kristensen

Michelle Kristensen har skrevet Sund hverdag til alle, der har brug for et ekstra skub til at komme i gang med en ny og sundere livsstil. Hun har skrevet kapitler om teoretiske tilgange til din nye livsstil, som er med til at sikre dig mere viden om en ny hverdag, og hvordan din krop kan komme til at reagere på de nye kostvaner. Det kan for eksempel være reguleringen af dit blodsukkerniveau, som ofte er forbryderen, der lokker dig til at snyde med mindre sunde vaner, når trangen sniger sig ind på dig. 

Kristensen har taget højde for denne sukkertrang i sammensætningen af de opskrifter, som hun har inkluderet i Sund hverdag. Og der er skam også plads til opskrifter på søde sager.