Lydbøger » Sunde vaner med succes

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sunde vaner med succes Lydbog

4.1/5

Forfatter: Henrik Duer & Eskild Ebbesen

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor tit har du ikke sagt til dig selv, at du fra i morgen skal leve meget sundere? Og ved første svage øjeblik falder du tilbage i samme vaner. Med Sunde vaner med succes får du en lang række redskaber, der alle sammen er til for, at du kan hjælpe dig selv til at få sundere vaner i din hverdag uden, at du falder tilbage i samme knap så sunde mønster hele tiden.

Sunde vaner med succes er udtænkt af to eksperter, der i mange år har hjulpet en lang række danskere med at finde frem til en sundere hverdag. Sunde vaner med succes er deres måde at kunne hjælpe endnu flere til at udvikle de bedste vaner med de bedste redskaber og forudsætninger.

Informationer:

Oplæser: Henrik Duer & Eskild Ebbesen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 19 minutter

Sunde vaner med succes: Handling

Dette er en udførlig guide og hjælpemiddel til dig, som gerne vil leve lidt sundere, men stadig har brug for et ekstra skub til at finde den rette vej. Med Sunde vaner med succes lydbog gratis får du ikke kun de rette mentale værktøjer, du får også en masse kostråd og helt enkle træningsprogrammer, der alt sammen hjælper dig på rette vej til en sundere hverdag.

Det er Eskild Ebbesen, den kendte OL-guldvinder, og Henrik Duer, som er vægttabsekspert, der sammen har forfattet Sunde vaner med succes lydbog, med henblik på at vise hvilke mentale redskaber, der er den bedste forudsætning for en sundere hverdag.

Langt de fleste danskere ved godt, hvad der skal til for at leve sundere hver dag. Og selv om langt de fleste danskere træffer den første store beslutning om, at de straks vil leve sundere, findes der bare rigtig mange bump på vejen, som gør det mere end svært for alle at nå i mål med de sunde vaner. Det er nemt nok at ønske sundere vaner, men rent faktisk at gøre det i praksis, kan være en helt anden sag, hvilket Sunde vaner med succes lydbog vil rette op på.

For at finde den rette mentale tilgang til en sundere hverdag, kræver det en del mentale redskaber, som er med til at lave den smule om på dig selv, som det er nødvendigt for at nå helt i mål med de sunde vaner. Det er blot en af de ting, som Ebbesen og Duer lover du får, når du begynder at læse Sunde vaner med succes lydbog gratis.

Sunde vaner med succes lydbog smider gamle myter ud af vinduet og sætter i stedet fokus på at styrke din individuelle tilgang til at ville opnå de bedste og sundeste resultater.

Om forfatteren: Henrik Duer & Eskild Ebbesen

Sunde vaner med succes er første samarbejde mellem Eskild Ebbesen og Henrik Duer. De har hver især udgivet et par andre bøger for sig tidligere, hvor Ebbesens har været med henblik på at træne, og hvor Duers har været med henblik på kostomlægning. Nu kombinerer de begge felter i Sunde vaner til succes samt deres erfaring med at hjælpe andre til en sundere livsstil.

Udover at du får en masse fakta om sundhed, får du også en masse konkret og brugbar viden, som alt sammen er med henblik på at guide dig til en sundere hverdag uden alt for mange problemer. Som begge har udtalt, handler det ikke om at vende sin hverdag fuldstændig på hovedet, men om at finde de simple og mest effektive ændringer på vejen til en sundere livsstil.