Lydbøger » Sundt chok

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Sundt chok Lydbog

4.1/5

Forfatter: David Owe

lydbog og e-bog

Introduktion

Lydbogen Sundt chok handler om, hvordan du ved bevidst at bruge det ubehagelige, kan blive en sundere version af dig selv.

Du har måske hørt, at det er sundt med et koldt bad, men måske ved du ikke helt, hvorfor det er sundt.

I Sundt chok lydbog præsenterer skuespiller og psykolog David Owe dig for teori og hans egne erfaringer med små doser af udfordringer.

Du kan lytte til Sundt chok lydbog gratis. Du vil udbygge din viden og skabe potentialet for at opleve mere mentalt velvære og bedre fysik.

Informationer:

Oplæser: David Owe
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 33 minutter

Sundt chok: Handling

Tag et iskoldt bad, gå i en umådeligt varm sauna, hold dit vejr, husk at faste og sæt dig på anderledes måder, end du plejer.

Måske lyder førnævnte ting som noget meget mærkeligt at gøre. Der er dog en mening med galskaben. Ved at indarbejde små udfordringer som disse i dit liv, vil du kunne opnå et bedre mentalt velvære og en stærkere fysik.

I Sundt chok lydbog klarlægger David Owe, hvorfor de sunde chok kan gøre en stor forskel i dit liv. Han opfordrer os til at droppe mageligheden. Hvis vi bliver for magelige, vil vi nemlig miste vores energi og blive bange for ubehag.

Når vi ikke kan håndtere ubehag, vil vi ikke være klar, når vi møder modstand. Vi tør heller ikke i samme grad tage chancer. Hvis du vender dit sind til ubehag, vil du kunne udvikle dig selv både mentalt og fysisk.

David Owe præsenterer i lydbogen Sundt chok både teori og egne erfaringer. Han berører helt konkrete temaer såsom kulde, varme, åndedræt og faste. Han giver ydermere specifikke øvelser, som du kan benytte til at komme i gang med de sunde chok.

Hvis du er klar til at tage udfordringen op, kan du lytte til Sundt chok lydbog gratis.

Om forfatteren: David Owe

Du kender måske David Owe som skuespiller og psykolog. Derudover er han også musiker og har lagt stemme til både film og lydbøger.

Med Sundt chok er han nu også debuteret som forfatter.

Han er desuden medejer af sundhedscenteret Innercise i København. Innercise arbejder specifikt med koldvandseksponering og åndedrætsteknikker.

David Owe har derfor en stor viden om, hvordan man kan bruge de sunde chok til at skabe mere velvære i sit liv.