Lydbøger » Supersæd

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Supersæd Lydbog

4.1/5

Forfatter: Peter Humaidan

lydbog og e-bog

Introduktion

I det 21. århundrede er det ikke nogen overraskelse, at langt de fleste par har brug for medicinsk hjælp til at få børn. Der er de par, hvor det lykkedes, men der er også de par, hvor det desværre aldrig lykkedes. Supersæd er bogen til alle mænd, der ønsker at sætte fokus på deres sundhed med henblik på at få børn på et tidspunkt i deres liv. Ofte bliver der kun talt om, hvad kvinden kan gøre for at blive gravid, men i mange tilfælde handler det lige så meget om mandens sæd. Supersæd tager fat på det lettere tabubelagte emne, som i mange tilfælde er dybt undervurderet.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 48 minutter

Supersæd: Handling

Supersæd lydbog er bogen til enhver mand, der gerne vil gøre en personlig indsats for at kunne starte en familie. Nu til dags er der mange flere børn, der kommer til verden med lægelig hjælp end den assistance som mor og far selv kan yde hinanden. Flere læger er enige om, at mænd bør være mere opmærksomme på deres sundhed, hvis de ønsker at få børn. Forsker Peter Humaidan er af den holdning, at der bliver talt for lidt om mænds sædkvalitet, og hvordan denne kan forbedres med henblik på at få børn. Det har han nu gjort op med i bogen Supersæd lydbog gratis.

Humaidan argumenterer for, at langt flere børn ville blive undfanget helt naturligt, hvis mænd var mere opmærksomme på deres sundhed. Sædbehandling bliver ikke diskuteret nok, fordi der ligger en vis tabu over det. Men folk er nødt til at snakke om det, hvis drømmen om en familie skal opnås for de enkelte parforhold.

I Supersæd lydbog kan læseren lære mere om, hvordan en ændring af mandens livsstil kan være med til at forbedre sædkvaliteten til det bedre på intet mindre end tre måneder. Det er forholdsvis kort tid, hvor manden ved ganske få ændringer kan booste sin sædkvalitet betydeligt.

Med Supersæd lydbog gratis får læseren derfor også en speciel sædkur, der strækker sig over tre måneder, som enhver mand kan benytte sig af. Her er der gjort fokus på de primære områder som motion, kost, alkohol og andre vigtige områder, der skal hjælpe mandens sædkvalitet. Supersæd lydbog handler om at sætte fokus på sundhed til fordel for familiær reproduktion. 

Om forfatteren: Peter Humaidan

Supersæd er skrevet af forsker Peter Humaidan, der har brugt mange års research på at undersøge forholdet mellem sædkvalitet og mænds sundhed. Flere års erfaringer har givet ham nok materiale til at skrive Supersæd, og på den måde dele hans viden med resten af verden. 

Supersæd er en bog, der sætter fokus på mandens vigtige rolle i reproduktion, og der er sat skarpt fokus på sundhed og trivsel, for slet ikke at tale om, at testiklerne altid skal holdes i den rette temperatur. Der bliver også diskuteret hospitalernes rolle i processen om at få børn, samt den rolle hver enkelt mand spiller i sin egen familie.