Lydbøger » Supertrends

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Supertrends Lydbog

4.9/5

Forfatter: Lars Tvede

lydbog og e-bog

Introduktion

Lars Tvede, som du fleste af os kender som erhvervsmand, serieinvester og hyppig stemme i den offentlige debat, står bag Supertrends. I dette værk forsøger forfatteren at beskæftige sig med, hvad der kommer til at præge vores samfund i fremtiden. Derfor kan man godt sige, at dette værk er et forsøg på at spå om fremtiden. Det er ikke første gang, at Lars Tvede har forsøgt at gøre dette, for han er en hyppig investor på aktiemarkedet.

Giv dig i kast med dette værk og hør Lars Tvede bud på, hvad fremtiden byder på. Undervejs inddrages der viden fra en lang række eksperter, der fortæller, hvad de tror kommer til at påvirke fremtiden inden for netop deres eget felt.

Informationer:

Oplæser: Tobias May Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 9 timer og 39 minutter

Supertrends: Handling

Den populære danske erhvervsmand og forfatter Lars Tvede står bag det anmelderroste værk Supertrends. Formålet med Supertrends er ifølge Tvede selv at afsløre, hvad der kommer til at præge vores samfund i de kommende år. Lyt til Supertrends lydbog gratis og hør om, hvordan det kan være svært at spå om fremtiden, men Tvede har alligevel valgt at give det et forsøg.

Lyt til Supertrends lydbog og hør Lars Tvede løfte sløret for, hvordan han selv bærer sig ad med at spå om fremtiden. Tvede fortæller nemlig selv i Supertrends lydbog, at hvis man ønsker at lave planer for fremtiden på lang sigt, så er det nødvendigt at have stor viden om de vigtigste drivkræfter i verden. Lyt til Supertrends lydbog gratis og hør Tvede give sit bud på, hvad der kommer til at præge verden de kommende år.

Tvede giver med Supertrends et indblik i nogle af de redskaber, som han selv benytter. For eksempel løfter han sløret for 50 tommelfingerregler, der kan hjælpe dig med at forstå verden omkring dig. Det beskrives i Supertrends lydbog, at disse 50 tommelfingerregler specielt er kraftfulde, hvis de kombineret med en række sociale og logiske principper, som beskrevet i Supertrends.

Giv dig i kast med Supertrends og hør om alt fra sociale algoritmer til logiske kædereaktioner, fremskrivninger og alle de mentale barrierer, som mange af os bukker under for. Lyt til Supertrends og hør Tvedes bud på vores fremtid. Ifølge Supertrends indeholder fremtiden en række vilde teknologier, overraskende trends og forbløffende vendepunkter, og du kan høre om dem lige nu.

Om forfatteren: Lars Tvede

Lars Tvede, der står bag udgivelsen af Supertrends, er i dag bosat i Schweiz og er måske bedst kendt for sit virke som erhvervsmand og serieiværksætter. Tvede er uddannet som bachelor i International Business Management fra Copenhagen Business School og senere kandidat i fødevareteknologi, hvor han dimitterede fra Landbohøjskolen.

I sit forfatterskab har Lars Tvede udgivet flere prisvindende bøger, der primært har handlet om kriseteori, entreprenørskab, markedsføring og børshandel. Et eksempel på dette er ”Bobler, Bullshit og Børsfest”. Uden for Danmarks grænser har han dog også udmærket sig, for ”The Guru Guide to Marketing” har blandt andet opført ham som verdens 62. førende tænker inden for marketingsstrategi.