Lydbøger » Sur for en sikkerheds skyld?

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sur for en sikkerheds skyld? Lydbog

4.5/5

Forfatter: Mikael Kamber & Eric Ziengs

lydbog og e-bog

Introduktion

I bogen Sur for en sikkerheds skyld? læser man om at leve i tiden. I en tid med mange store muligheder, men samtidig store trusler. Bogen er specielt egnet til dem som ønsker at finde en sund balance mellem disse muligheder og trusler. Man lærer hvorfor det ikke er nok at være sur for en sikkerheds skyld, men hvordan man bedre bevæger sig hen mod at være livsglad med vilje.

Sur for en sikkerheds skyld? tager udgangspunkt i 20 års forskning af positiv psykologi, og derudover Mikael Kambers seneste 10 års arbejde med emnet. Han præsenterer håndgribelige metoder og et overblik over den nyeste tilgængelige viden om trivsel og livsglæde.

For at høre nærmere kan du høre Sur for en sikkerheds skyld? lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Michael Brostrup & Mikael Kamber
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 46 minutter

Sur for en sikkerheds skyld?: Handling

I Sur for en sikkerheds skyld? skænker de 2 forfattere mange vigtige værktøjer til læseren, som kan bruges til at vise nysgerrighed og glæde når man møder andre mennesker. Bogen giver et mere nuanceret billede af den positive psykologi, og det er en meget inspirerende bog, som alle kan have gavn af at læse.

Sur for en sikkerheds skyld? tager mange emner op, og sætter spørgsmålstegn ved, hvorvidt man kan træne livsglæde. Nogle af de emner som de kommer igennem i bogen, er fordele ved livsglæde og negativitet, sindsro, kropssprog og perfekthedsstruktur. Derudover snakker de også om meningen med livet, og hvordan det kan gøre livet bedre at være taknemmelig. Der er virkelig mange gode emner, som sætter tankerne i gang hos læseren. At sætte tankerne i gang, og måske opnå et ønske om at ændre sine tankemønstre, er første skridt på vejen i den positive psykologi. For at høre mere om dette, kan du lytte til Sur for en sikkerheds skyld? lydbog gratis.

Sur for en sikkerheds skyld? er i bund og grund en samtalebog mellem de 2 forfattere, hvor de snakker om en masse forskellige emner. Eric Ziengs interviewer Mikael Kamber, hvor der stilles en masse kritiske spørgsmål omkring Kambers pointer, så han derved sikrer at der er mange konkrete eksempler som læseren kan gøre brug af.

Bogen er velskrevet, og er samtidig skrevet på en simpel måde, så alle kan læse den, og få noget ud af det. For at høre nærmere kan du lytte til Sur for en sikkerheds skyld? lydbog, og finde de værktøjer som passer bedst til lige netop dig.

Om forfatteren: Mikael Kamber & Eric Ziengs

Den ene forfatter bag Sur for en sikkerheds skyld? er uddannet journalist, og arbejder blandt andet som nyhedsvært på TV2. Igennem årene har han dog også holdt foredrag, og udgivet bøger, som alle drejer sig om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi. Han har også tidligere været adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten, og mediedirektør hos DR.

I mange år har arbejdet med positiv psykologi, og i 2017 tog han uddannelsen certificate in Positive Psychology (CIPP)” fra USA, hvilket har givet ham bedre muligheder til at hjælpe andre med at finde deres vej i livet.
Eric Ziengs er også forfatter af bogen, da bogen egentlig er baseret på en samtale mellem de 2. Ziengs er foredragsholder, blogger, vært på en podcast, underviser og så arbejder han med content makreting og sociale medier. Så han har en del erfaring indenfor mange forskellige fag.