Lydbøger » Suzuki-Torben

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Suzuki-Torben Lydbog

3.9/5

Forfatter: Peter Grønlund

lydbog og e-bog

Introduktion

Suzuki-Torben er selvfølgelig ikke mandens rigtige navn, men det er nu det navn, som medierne gav den mand, som efter blot et enkelt møde fik vendt sit liv godt og grundigt på hovedet. Suzuki-Torben er historien om en mand, som i flere år kæmper med de sociale myndigheder for at få lov til at se den familie, som han arbejder hårdt på at gøre sig fortjent til.

Suzuki-Torben har måske ikke altid truffet de rigtige valg, men han har gjort det med henblik på at nå de rette mål. Problemet er bare, at når man først bliver sat i bås som bandidos-medlem, er der ikke meget mere at gøre.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 6 minutter

Suzuki-Torben: Handling

Suzuki-Torben lydbog er historien om en mand, som på grund af nogle måske lidt dumme valg endte med at bruge resten af sit liv på at rette op på de valg. I flere år har Suzuki-Torben kæmpet med diverse sociale myndigheder om det ene efter det andet. Men det vigtigste for Torben har altid været hans barn. Det har været målet fra starten. Men som historien fortæller i Suzuki-Torben lydbog gratis, er det ikke altid, at vores valg ender med de ønskede konsekvenser.

For Torben startede det, da han i en ganske tidlig alder blev medlem af nogle af de første motorcykelmiljøer. Det var en gang, hvor det ikke nødvendigvis var forbundet med noget kriminelt at være interesseret i motorcykler på den måde. Men tiden og miljøet udviklede sig, og på et tidspunkt endte det med, at gruppen havde fået navnet Bandidos i Suzuki-Torben lydbog. For Torben endte det også med en tur i fængslet som kriminel, fordi han blev forbundet til rockerne i Bandidos.

Det var da også den forbindelse, som senere hen endte med at ødelægge karrieren for mere end bare Torben selv. En dag skulle Suzuki-Torben mødes med den daværende politiker Henrik Sass-Larsen. Mødet skulle foregå i hemmelighed i Køge, men medierne ville noget andet. Dette skæbnesvangre møde blev også oprindelsen for Torbens nye øgenavn, Suzuki-Torben, mens mødet endte med at vælte Sass-Larsens politiske karriere i Suzuki-Torben lydbog gratis. 

Men intet kunne ændre på den ære, som Torben altid har holdt fast på ved at have et fast arbejde, med håbet om at kunne blive genforenet med sin familie.

Om forfatteren: Peter Grønlund

Det er forfatter Peter Grønlund, som har skrevet bogen om Suzuki-Torben lydbog. Det er endnu en medrivende true-crime biografisk historie, som Peter Grønlund har forfattet. Grønlund har også skrevet bøgerne Eurotrash og Sub-land, der også går under kategorien true crime, fordi de er baseret på virkelige personer og virkelige hændelser.

Historien om Suzuki-Torben er yderst interessant at læse, fordi den giver et indblik ind i det liv, som mange mennesker i Danmark skal kæmpe med. Det er et billede på den behandling, du kan blive udsat for, bare fordi du stikker uden for gennemsnittet af befolkningen. På samme måde vil læseren også opleve at blive rystet over enkelte afsløringer i Suzuki-Torben.