Lydbøger » Svært barn har mange navne

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Svært barn har mange navne Lydbog

4.3/5

Forfatter: Camilla Johnson

lydbog og e-bog

Introduktion

Svært barn har mange navne er en utrolig fortælling om det evige ønske at finde en familie, hvor man for alvor føler, at man passer ind. Svært barn har mange navne er Camilla Johnsons meget personlige fortælling om et liv på jagt efter en mening med livet. Camilla Johnson kommer fra en ustabil familie, hvor hun aldrig blev taget af, som ethvert barn bør blive taget af.
Svært barn har mange navne er en gribende fortælling om et barn, som konstant er på udkig efter den familie, hvor hun kan finde sin rette plads. Hele sit liv er Camilla på jagt efter den rette familie, og det lader til hun endelig finder den i Faderhuset.

Informationer:

Oplæser: Camilla Johnson
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 19 minutter

Svært barn har mange navne: Handling

Svært barn har mange navne lydbog er en fortælling, som flere børn i Danmark desværre oplever. I hvert fald den første del af Camilla Johnsons liv kan flere børn, end hvad godt er, spejle sig i. Camilla Johnsons baggrund bliver fortalt i Svært barn har mange navne lydbog gratis at være fyldt med misbrug i flere forskellige udformninger. De psykiske overgreb er heller ikke ukendte for hende. Det er ulempen ved en psykisk ustabil kvinde, der skal forestille at være den mor, som Camilla Johnson har længtes efter, da hun endelig bliver placeret i en plejefamilie. 

Hele sit liv har Camilla Johnson kun haft en drøm. I Svært barn har mange navne lydbog fortæller hun om det brændende ønske om at blive en fast del af en permanent og kærlig familie. Det er et ønske, som Camilla kun kan drømme om, og som ikke har udsigt til at blive opfyldt. I hendes første plejefamilie er det plejebroren, som overskrider Camillas grænser i et voldsomt misbrug. Det resulterer i, at Camilla sendes på efterskole, og hun får ikke lov til at vende tilbage til den samme plejefamilie igen.

I Svært barn har mange navne lydbog fortæller Camilla om, at hun i sine teenageår ikke ser anden løsning, end at melde sig ind i Faderhuset. Her bliver hun adopteret af Ruth Evansen, og på overfladen har Camilla endelig fundet den familie, som hun altid har drømt om. Det bliver et helt nyt liv for Camilla Johnson i Svært barn har mange navne lydbog gratis, som giver Camilla en mening i sit liv. Lige indtil den dag, hvor den mening bliver forvrænget, og Camilla må se sandheden om sin adoptivmor i øjnene.

Om forfatteren: Camilla Johnson

Svært barn har mange navne er en af de første bøger af sin slags. Camilla Johnson kan berette om et liv, der bliver stærkt præget af en streng opdragelse, der bygger meget på uddrivelse og benægtelse af individets personlige vilje. For slet ikke at nævne den militære træning, som overraskende nok også blev en del af Camillas hverdag.

Svært barn har mange navne er Camillas første og eneste bog, som fortæller om de begivenheder, der ledte til, at Faderhuset var med til at overtage Ungdomshuset i sin tid. Hun var også medvidne til de afdelinger, som Faderhuset senere oprettede i Israel. Et liv som Camilla Johnson aldrig så noget galt i, fordi hun følte sig som en del af noget, indtil Camilla Johnson ikke længere kunne se sig selv i spejlet med god samvittighed. Hvilket hun beretter om på ærlig og brutal vis i Svært barn har mange navne.