Lydbøger » Svalens graf

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Svalens graf Lydbog

4.6/5

Forfatter: Sissel-Jo Gazan

lydbog og e-bog

Introduktion

Forfatteren til Dinosaurens Fjer er tilbage med endnu en krimi, der har tænkt sig at vende op og ned på dit syn på verden. I Svalens graf bliver der løftet sløret for en sandhed, som ingen havde regnet med, skulle frem i offentligheden. Men da Marie Skov opdager denne sandhed, er hun i tvivl om, hvordan hun skal håndtere den. For måden hun har opdaget denne sandhed på, var i forbindelse med hendes professors selvmord, selvom politiet nægter at kalde det for et selvmord.

Svalens graf er en videnskabskrimi, der får dig til at sætte spørgsmålstegn ved alt og alle omkring dig, som de små sandheder kommer frem i lyset.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 14 timer og 43 minutter

Svalens graf: Handling

Svalens graf lydbog starter på en dag, som fremover vil blive husket for mere end en død hos biologen Marie Skov. Samme dag som hendes mor dør, opdager hun, at hendes professor og mentor tilsyneladende har begået selvmord. Grunden til selvmordet er ikke overraskende for Marie, eftersom hendes professor Kristian Storm, var midt i en kritisk undersøgelse af sin karriere. I Svalens graf lydbog gratis var Storm netop i gang med at undersøge, hvorvidt vaccineprogrammet i Afrika gjorde mere skade end gavn for de mange børn.

Marie er ikke overbevist om, at Storm skulle begå selvmord af frygt for sin karriere. Hun hjalp ham med sin research om vaccineprogrammet, og hun ved godt, at Storm havde ret i sine fund i Svalens graf lydbog. Da hun opdager, at han blev truet i sine sidste dage, og en anden forsker døde på mystisk vis, bliver hun ikke mindre i tvivl. Ej heller da hun opdager, at Storm var overbevist om, at han i sine sidste dage blev forfulgt af en blå Ford med mørke ruder. Selvsamme Ford som pludselig dukker op overfor Maries hjem i Svalens graf lydbog gratis.

Politiet har ikke yderligere interesse, eftersom de betragter det som en oplagt selvmordssag – med undtagelse af Søren Marhauge, der stadig føler, der mangler svar i sagen. Sammen med Marie begynder de at lede efter flere spor, der kan ende med at vende op og ned på farmaceut-verden og WHO. Mens Marie og Marhauge skal forsøge at finde hoved og hale i deres desperate efterforskning, skal de også håndtere hver deres privatliv, som giver Svalens graf lydbog et helt nyt lag af spænding.

Om forfatteren: Sissel-Jo Gazan

Med Svalens graf fastslår Sissel Jo Gazan for alvor, at hun er i stand til at skrive en medrivende roman, der samtidig formår at stille spørgsmål ved samfundet. Hendes første bog, Dinosaurens fjer, blev læst af mere end 110.000 alene i Danmark, mens 16 andre lande har kunne nyde godt af forskellige oversættelser.

Sissel Jo Gazan er selv uddannet biolog, når hun ikke kalder sig selv for forfatter. Det er derfor heller ikke overraskende, at hun inddrager den side af sin karriere i sine historier. Hvis du har lyst til at læse mere efter at have læst Svalens graf, kan du fortsætte med Blækhat eller Hvide blomster.