Lydbøger » Svinehunde

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Svinehunde Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lotte og Søren Hammer

lydbog og e-bog

Introduktion

Svinehunde er en meget intens roman, som tilhører genren krimi. Romanen er skrevet af søskendeparret Lotte og Søren Hammer. Søskendeparret har siden 2010 samarbejdet omkring deres forfatterskab, og de har skabt serien om Konrad Simonsen, der er en højtstillet inspektør. Dette værk er første del af en række romaner om inspektøren.

En tidlig morgen finder en gruppe af elever fem mandlige og nøgne lig. De blev fundet på skolens grund, og efterretningstjenesten blev tilkaldt. Der var dog noget meget besynderligt ved disse mord, og selv Konrad Simonsen kommer i tvivl om selve sagen. Mon de løser mordmysteriet? Dette kan du finde ud af, ved at lytte til Svinehunde lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Karsten Pharao
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 41 minutter

Svinehunde: Handling

Lotte og Søren Hammers roman Svinehunde er en dyster samt nervepirrende roman, som formår at fange læseren fra start til slut. Svinehunde er en del af en spændende serie, som følger nogle kriminelle sager på helt tæt fod med efterretningstjenesten. Hvis man vil lytte til disse sager, kan man lytte til Svinehunde lydbog gratis.

I romanen Svinehunde introduceres læseren til inspektøren Konrad Simonsen. Konrad Simonsen arbejder hos Københavns efterretningstjeneste, og specifikt er han chefen ved Drabsafdelingen. Her har han et samarbejde med en gruppe intelligente efterforskere, hvor de har til opgave at løse nogle af Danmarks sværeste drabssager og mordmysterier.

I Svinehunde lydbog hører man, at det er en mandag morgen og elever er på vej i skole. To elever er lige ved at passere gymnastiksalen, men inden da vidner de til et grufuldt syn. I Svinehunde lydbog hører man nemlig, at de ved indgangen til salen finder fem mandlige lig, alle værende nøgne og i grotesk tilstand. Det bizarre ved disse lig var, at de hang på lige linje fra salens loft.

I Svinehunde lydbog følger man Konrad Simonsen og hans gruppe, der har til opgave at løse mordgåden. Denne sag var dog bizar, da den offentlige henrettelse havde en meget matematisk perfektion, som kun en meget sygelig dog intelligent person kunne udføre.

Hvad mon motivet bag mordene var, og hvorfor lige i denne gymnastiksal? Dette er nogle af de spørgsmål, som Drabsafdelingen prøver at få svar på. Hvis man gerne vil have svar på disse spørgsmål, eller selv er indehaver af spørgsmål, kan man lytte til Svinehunde lydbog gratis.

Om forfatteren: Lotte & Søren Hammer

Lotte Hammer er en dansk forfatter, men hun har også været en aktiv sygeplejerske siden midten af 1970’erne. Hun har også formået at være en leder hos hjemmeplejen ved byen Halsnæs. Hun har også haft en kortere politisk karriere, hvor hun har været en del af byrådet i Halsnæs, specifikt for det danske parti Socialdemokratiet.

Siden 2010 har hun sammen med sin bror skrevet en række romaner, som hører under krimigenren. Søren Hammer er broren til Lotte Hammer, og han er en dansk forfatter samt lærer.
Denne serie af romaner følger Konrad Simonsen, som man kan høre mere om i Svinehunde lydbog gratis.