Lydbøger » Sygeplejersken – En af Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssager

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sygeplejersken Lydbog

4.6/5

Forfatter: Kristian Corfixen

lydbog og e-bog

Introduktion

Sygeplejersken lydbog indeholder fortællingen om en af de drabssager, der rystede det danske samfund. Det er nemlig fortællingen om en sygeplejerske, der var ansvar på et hospital i Danmark, men i stedet for at hjælpe med at redde liv, så valgte hun at gå imod dette og tage liv.

Det viste sig, at flere forskellige mennesker mistænkte sygeplejersken i årevis, men hvorfor skete der ikke noget i sagen? Hvorfor fik hun lov til at fortsætte sine onde gerninger uden at blive stoppet? Sygeplejersken – En af Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssager fortæller hele historien, der chokerede det danske samfund.

Lyt til den spændende historie i Sygeplejersken – En af Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssager lydbog gratis. Lydbogen kan høres på f.eks. Chapter, Bookbeat, Mofibo og Nextory.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 8 timer og 46 minutter

Sygeplejersken - En af Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssager: Handling

Lyt til Sygeplejersken lydbog gratis og bliv en del af en historie, der starter tidligt om morgenen i marts. Året er 2015, og Sygeplejersken fortæller os, at politiet lige har modtaget et opkald fra en sygeplejerske, som befinder sig på Nykøbing Falster Sygehus.

Den kvinde, som vi bliver introduceret til i Sygeplejersken, har en mistanke om, at en af de andre sygeplejersker på hospitalet tager livet af patienter. Hun har haft en mistanke i længere tid, og hun frygter nu, at det lige er sket igen. Dette bliver startskuddet på den historie, som du kan følge i Sygeplejersken lydbog.

Den historie, som vi følger i Sygeplejersken, bliver en af de mest omtalte drabssager i den nye Danmarkshistorie. I Sygeplejersken kan du høre, at der er flere, der kontakter politiet og fortæller deres bekymringer. Faktisk forklares det i Sygeplejersken, at nogle af dem endda har haft mistanke til hende i flere år.

Lyt til Sygeplejersken lydbog og følg med i, hvordan det kan være, at der ikke er nogen, som har reageret i årevis. Følg med i Sygeplejersken og følg den dokumentariske fortælling af Kristian Corfixen.

Sygeplejersken fortæller hele historien fra den nattevagt, der senere førte til, at den omtalte sygeplejerske blev pågrebet og idømt 12 års fængsel. Sygeplejersken er en dramatisk fortælling, der er baseret på virkelige hændelser. Læs Sygeplejersken bogen eller lyt til Sygeplejersken lydbog og få et indblik i en lang række detaljer om sagen, der ikke tidligere har været i offentligheden.

Om forfatteren: Kristian Corfixen

Kristian Corfixen er forfatter til Sygeplejersken – En af Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssager, der udkom i marts 2019. Han dækkede nemlig sagen om den omtalte sygeplejerske for Politiken under behandling i by- såvel som landsretten. Han modtog senere en pris for dette arbejde.

Corfixen blev født i Odense og er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. I dag bor han i København, hvor han siden 2013 har været tilknyttet Politiken, hvor han arbejder i indlandsredaktionen.

For sit arbejde har Kristian Corfixen modtaget FUJs Formidlingspris samt Det Danske Kriminalakademis Tage la Cour diplom. Derudover har han været nomineret til Kristians Dahls mindelegat af flere omgange.

Hvor kan man lytte til Sygeplejersken – En af Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssager Lydbog?