Lydbøger » Syndebuk

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Syndebuk Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lee Child

lydbog og e-bog

Introduktion

Syndebuk tager endnu engang læseren med på et hæsblæsende eventyr med Jack Reacher. Denne gang skal vi tages med til begyndelsen, den begyndelse der satte det hele i gang for Jack Reacher. Det bliver en tur tilbage gennem historien og gennem Reachers mange traumatiske oplevelser. Men det er nødvendigt for ham at se tilbage til den hændelse, der satte ham på en anden kurs tilbage i 1997.

Syndebuk er historien om, hvordan Reacher danner sit skæve partnerskab med sheriffen Elizabeth Deveraux og de forviklinger, der efterfølger dette.

Som altid er der forvirring og fare på færde, når Jack Reacher sættes på en sag, som han vælger at løse på sin helt egen måde.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 3 minutter

Syndebuk: Handling

Syndebuk lydbog tager læseren med tilbage til begyndelsen. Jack Reacher har altid kunne sætte fingeren på, hvornår hans liv ændrede sig til den farefyldte hverdag, han bevæger sig rundt i på nuværende tidspunkt. Det var en dag i 1997. Det simple gerningssted på en afsides jernbane, hvor der var et røgslør, som Reacher satte sig for at afdække.

Nu begynder fortiden af indhente Reacher i Syndebuk lydbog gratis, hvor beviserne fra drabet på en ung kvinde alle peger i samme retning. De vender alle mod en enkelt soldat, der befinder sig på en militærbase, men denne soldat har overraskende mange venner i Washington, som ovenikøbet har alt for meget magt i Syndebuk lydbog.

Hvis de skal lykkedes med at afsløre den sande morder, må Reacher gå undercover. Det er den eneste måde, han kan grave i sagen og forsøge at finde så mange spor som muligt, mens han holder et skarpt øje med det lokale politi. Hans dække bør sikre ham en sikker udvej, hvis noget går galt i Syndebuk lydbog gratis.

Hele sin karriere har Reacher gjort, hvad han skulle, men den standhaftighed bliver hurtigt sat på prøve, da han langsomt begynder at opdage hemmeligheder, som ingen havde hensigt skulle dukke op. Og for hver hemmelighed, der kommer frem i lyset, tager efterforskningen en helt ny drejning i Syndebuk lydbog.

Det ustabile samarbejde med sherif Deveraux kommer også til at lide under de mange hemmeligheder, og de må lære at finde et standpunkt, hvor de kan lære at stole på hinanden, hvis det skal lykkedes for dem at opklare den kryptiske efterforskning.

Om forfatteren: Lee Child

Man kan altid stole på, at Lee Child leverer en Jack Reacher roman, der slår benene væk under dig af spænding. Syndebuk er ingen undtagelse, og der er fart over feltet fra start til slut, når Reacher skal forsøge at holde styr på løgne og sandheder.

Det svære arbejde med at afdække sandheder, som andre arbejder ihærdigt på at holde skjult, er kernen i historien i Syndebuk, og det sætter spor i sammensværgelser og valg, som kommer til at ændre Reacher for altid.

Syndebuk er den sekstende bog i serien om Jack Reacher, og den er tidligere blevet udgivet under titlen En dyr affære.