Lydbøger » Syndige nætter

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Syndige nætter Lydbog

4.6/5

Forfatter: Elle Kennedy

lydbog og e-bog

Introduktion

Syndige nætter er endnu en forførende After Hours lydbog fra den bedst sælgende forfatter Elle Kennedy. I Syndige nætter bliver læseren taget med på et besøg til en eksklusiv natklub i Boston, hvor der altid er kærlighed og lyst i luften. Natklubben Sin ejes af den charmerende Gage Holt, der har en plettet fortid. Han er ikke på udkig efter kærligheden, hvilket Skyler Thompson heller ikke er. 

Men da de to mødes, er der tydelige gnister i luften, og pludselig er den normalt søde og fornuftige Skyler klar til at kæmpe for en mand, hun ikke har i sinde at opgive i Syndige nætter.

Informationer:

Oplæser: Nina Marie Birk
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 4 timer og 8 minutter

Syndige nætter: Handling

Syndige nætter lydbog er en historie om en romance, der er lidt udover det sædvanlige. Det er historien om Skyler Thompson, som hele sit liv har været den typiske søde nabopige. Hele sit liv har hun været fornuftig og truffet fornuftige beslutninger, der altid har været sikre og stabile. Hun har aldrig haft interesse for det vilde liv. Og hun har absolut ikke nogen som helst interesse i onenightstands i After Hours lydbog gratis. Indtil hun møder Gage Holt i Syndige nætter lydbog gratis.

Skyler føler sig tiltrukket af Gage med det samme, og hun begynder med det samme at træffe en række beslutninger, som hun aldrig før i sit liv ville have gjort. Den date der bragte hende til natklubben Sin, endte heldigvis som en katastrofe. Men det betyder ikke, at Skyler ikke kan få noget ud af sin aften alligevel. En enkelt aften med den sexede og mystiske Gage Holt i Syndige nætter lydbog burde være nok, burde det ikke?

Gage Holt er tiltrukket af Skyler med det samme, og han ved, at det ikke bør udvikle sig til mere end et onenightstand. Men deres fælles tiltrækning er svær at modstå og til trods for, at Gage ved, at de ingen fremtid har sammen, indleder de alligevel et seksuelt forhold, som ikke skal være mere end det. Alligevel formår Skyler at møve sig ind i Gages liv på godt og ondt i Syndige nætter lydbog gratis, for hun er ikke klar til at give slip på Gage. 

Syndige nætter lydbog er den perfekte kombination af romance og farlige forhold, der kan udvikle sig til det ene eller det andet til enhver fan af Elle Kennedy.

Om forfatteren: Elle Kennedy

Elle Kennedy er efterhånden den mest foretrukne forfatter, når det gælder romantiske og sexede historier. Når du vælger en romantisk historie fra Elle Kennedy, kan du være sikker på at få en sexet mandlig hovedperson, der har en fortid med problemer, som bare venter på at blive løst. Det er den klassiske opskrift på en romance, der kan være mild eller hed som en varm sommerdag.

Syndige nætter er den første i en ny serie, After Hours, som er endnu mere syndig end hendes tidligere romaner og serie. Hendes Off Campus serie er mere egnet til en lidt yngre og uskyldig målgruppe, hvor Syndige nætter og After Hours serien henvender sig til en langt mere moden målgruppe.