Lydbøger » Syv år for PET

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Syv år for PET Lydbog

4.1/5

Forfatter: Morten Skjoldager

lydbog og e-bog

Introduktion

Syv år for PET er historien om Jakob Scharf (født 24. august 1966 i København). Scharf var mellem 2007 og 2013 chef for Politiets Efterretningstjeneste – også kendt som PET. I Syv år for PET lydbog berettet Jakob Scharf om sine syv år som chef hos PET. Bogen er skrevet med hjælp fra journalist og forfatter Morten Skjoldager og fungerer som en slags interview mellem Scharf og Skjoldager.

Hvis du er interesseret i Jakob Scharfs hæsblæsende insiderhistorie, kan du lytte til Syv år for PET lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden. Jakob Scharf blev efter udgivelsen anklaget for at have brudt sin tavshedspligt, men efter at have siddet inde i fire måneder blev han i sidste ende frifundet i de fleste anklagepunkter.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 27 minutter

Syv år for PET: Handling

Med Syv år for PET får du 10 timer og 27 minutter i selskab med Jakob Scharf, tidligere chef for Politiets Efterretningstjeneste. Scharf var chef for PET i årene 2007 til 2013, men først tre år efter sin afskedigelse tager Jakob Scharf bladet fra munden. Det gør han i samarbejde med journalist og forfatter Morten Skjoldager.

Syv år for PET er en insiderberetning om arbejdsgangene hos den vigtigste efterretningstjeneste i Danmark. Krydret med bunkevis af agtindsigter, retsdokumenter, rapporter og andre kilder tager Scharf og Skjoldager os med ind bag facaden og helt ind i maskinrummet hos en af de vigtigste institutioner i Danmark. Scharf lægger heller ikke skjul på de sager, der i sidste ende kostede ham det eftertragtede job som chef for Politiets Efterretningstjeneste i 2013.

Syv år for PET lydbog er en tankevækkende og til tider gruopvækkende beretning om virkelighedens verden. I sin insiderberetning blotlægger Jakob Scharf sin eget og kollegaernes arbejde i PET, og han kommer ind på alt lige fra de dedikerende agenter og den uhyggelige og meget konkrete terrortrussel, som Danmark stod over for og stadig står over for i dag. I bogen afsløres også detaljer om sladder på arbejdspladsen og den nødløgn, der i sidste ende kostede ham jobbet i PET.

7 år for PET lydbog er udgivet af forlaget People’s (tidligere kendt som People’sPress). Bogen er indtalt og oplæst af Morten Rønnelund. Du kan lytte til 7 år for PET lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden, hvis du har lyst til at vide mere om den spændende virkelighed hos Politiets Efterretningstjeneste.

Om forfatteren: Morten Skjoldager

Morten Skjoldager er forfatteren bag Jakob Scharfs omdiskuterede biografi. Morten Skjoldager er en dansk journalist og forfatter. Som journalist har han blandt andet arbejdet for Politiken, hvor han i en årrække dækkede temaer som terror og organiseret kriminalitet. Det er disse emner, som Morten Skjoldager også tager op i sit arbejde som forfatter.

Udover Syv år for PET har han også skrevet bogen Truslen indefra – de danske terrorister (2009), der afslørede gravende fejl, som politiet havde lavet i en terrorsag fra Glostrup. Udover sine egne to udgivelser har Morten Skjoldager skrevet et kapitel i en engelsksproget bog med titlen Understanding Terrorism Innovation and Learning: Al-Qaeda and Beyond.