Lydbøger » Tænd for forbindelsen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tænd for forbindelsen Lydbog

4.4/5

Forfatter: Mette Carendi

lydbog og e-bog

Introduktion

At være forældre er ikke som da vi selv var børn. Tænd for forbindelsen er en oplysende bog, der fokuserer på dit liv som forældre. For som forældre har du brug for al den hjælp, som du overhovedet kan få. Dit nye liv som forældre er et overvåget liv, som du aldrig har oplevet før. Alles øjne bliver med barnets fødsel rettet mod dig, og dit fokus i livet ændres totalt. 

Ofte ændres det så voldsomt, at du kan få svært ved at bevare overblikket og de vigtige øjeblikke med dit barn. Tænd for forbindelsen er bogen til dig, der har brug for at blive mindet om de øjeblikke, som er ekstremt vigtige til at knytte os til vores børn.

Informationer:

Oplæser: Maj Johansen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 46 minutter

Tænd for forbindelsen: Handling

Livet som forældre for 50 år siden er langt fra det samme som at være forældre nu til dags. Det skildrer Tænd for forbindelsen lydbog, som maler et billede af at være forældre i det 21. århundrede. Mere end nogensinde bliver du sat under luppen som forældre, og alle dele af samfundet har mindst et halvt øje på dig hele tiden. Det starter med sundhedsvæsenet, senere bliver det institutionsverden, for slet ikke at glemme din helt egen omgangskreds af venner og familie. Som om det ikke var nok, skal du også selv kunne bearbejde alle dine nye følelser som forældre, uanset hvilken barndom du selv kommer fra.

Tænd for forbindelsen lydbog gratis tegner et billede af et forældreliv, som altid er presset til det yderste. Enhver forælder vil det bedste for sine børn. Problemet er blot, at presset som forældre kan få forældre til at glemme det vigtigste – forbindelsen til barnet. Med Tænd for forbindelsen lydbog får du en indsigt i kunsten at knytte dig til dit barn. Heri får du indsigt og forståelse for, hvordan negative følelser kan omdannes til forståelse og ikke mindst kærlighed mellem forældre og barn.

Tænd for forbindelsen lydbog gratis er ikke en opdragelsesbog. På den anden side er det alligevel en opdragelsesbog, men det er en opdragelsesbog til forældre. Det er bogen til dig, der har brug for ny viden om, hvordan du vender konflikter til situationer, hvor du kan knytte dig til dit barn i stedet.

Tænd for forbindelsen lydbog er bogen til dig, som føler, at du har brug for nye redskaber og nye metoder til at få et bedre forhold til dit barn.

Om forfatteren: Mette Carendi

Mette Carendi har en lang baggrund indenfor psykologi, som hun nu har taget med over i bogen Tænd for forbindelsen til alle forældre. Hendes formål med bogen er at lære forældre, hvordan de tager de enormt svære situationer med børnene, med henblik på at komme tættere på børnene i stedet for at distancere sig til dem.

Til daglig bor Mette Carendi i Lejre, når hun ikke arbejder som foredragsholder eller afholder workshops i hele landet. Foruden Tænd for forbindelsen har Mette Carendi også skrevet bøgerne Harmoniske unger og Samtaler med min imaginære datter, der begge er bøger målrettet mod forældre, som gerne vil blive bedre forældre.