Lydbøger » Tænk

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tænk Lydbog

4.1/5

Forfatter: Svend Brinkmann

lydbog og e-bog

Introduktion

Du gør det hver dag, du lægger bare ikke mærke til det. Hver dag tænker du, men som Svend Brinkmann argumenterer for i sin nye bog, Tænk, har vi ikke den samme tid til at fordybe os i vores tanker, som vi havde før i tiden. 

Det er blot et af formålene med Tænk; at gøre dig opmærksom på, hvordan du kan tænke langt mere kritisk og dybdegående omkring alt og intet i hverdagen. Tanker kan være forbipasserende, men kun fordi vi ikke har tiden til at se nærmere på dem. Men det er, når vi er tankefulde, at vi for alvor opdager mere om os selv.

Informationer:

Oplæser: Svend Brinkmann
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 25 minutter

Tænk: Handling

Tænk lydbog tager fat på en af de mest basale funktioner i mennesket, som vi alt for ofte tager for givet. Hver dag tænker vi et væld af tanker, men kun en brøkdel af dem bliver der gjort mere ved, fordi vi ikke har tiden til at dykke ned i et langt mere tankefuldt liv. Tænk lydbog gratis handler om, at vores tanker er med til at sprede glæde i vores liv, såfremt vi har tid til dem. 

At tænke er en af de mest menneskelige ting, vi kan sætte fingeren på, som adskiller os fra andre væsener på jorden. På nuværende tidspunkt er mennesket endnu det eneste væsen, der kan tænke, sådan som vi gør i nuancer og aspekter af livet. Det er også derfor, at Svend Brinkmann argumenterer højlydt for, at vores tanker er med til at give os en glæde i livet, netop fordi vi gør os selv menneskelige med tanker, som det beskrives i Tænk lydbog.

Desværre har den moderne verden gjort det svært for os at fordybe os i vores tanker. Med Tænk lydbog er det Brinkmanns mission at gøre os opmærksomme på at kunne tænke kritisk, at tænke dybt og at tænke selvstændigt igen. For som et af de eneste væsener på jorden, er mennesket i stand til at tænke over meningen med livet, og andre store spørgsmål i samme stil, om der rent faktisk findes en Gud?

Andre væsener kan overveje risiko i livet, men det er kun mennesket, der kan tænke filosofisk på denne måde, hvorfor det er en skam, at den travle hverdag nedbryder lige præcis den tankegang mere og mere, som det forlyder i Tænk lydbog gratis.

Om forfatteren: Svend Brinkmann

Svend Brinkmann har med Tænk givet danskerne en bog, der gør dem opmærksomme på, at vi skal tænke over, hvordan vi lever, og vi skal være refleksive i vores tilgang til livet. For som han argumenterer for, er det at i dvæle af tanker, at man opnår en anden samvittighedsrig tankegang. At være tankefuld giver plads til at lade tankerne vandre formålsløst, men det er kun til det positive.

Tænk er ikke Brinkmanns første udgivelse. Han har tidligere også udgivet Vi er det liv vi lever, som handler om at tage sin skæbne i egen hånd. Kombineret er det bøger, der giver dig en helt ny indsigt i livet.