Lydbøger » Tal til mig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tal til mig Lydbog

4.1/5

Forfatter: Simon Pasternak & Christian Dorph

lydbog og e-bog

Introduktion

Tal til mig er skrevet af Simon Pasternak og Christian Dorph. De har skabt serien der begynder i 1970’erne og som slutter i 1980’ernes. De to forfattere har skabt et uforglemmeligt univers, som man ikke vil forlade.

Den nye drabschef skal opklare en ny mordsag sammen med Jesper Henriksen. De to efterforskere har en gnist, som ikke må forstyrre deres job. Samtidigt er offerets søster forsvundet i Rumænien, som på dette tidspunkt er hærget af en meget urolig revolution. De to efterforskere skal både finde den forsvundne søster, passe på deres egen sikkerhed og undgå at kærligheden fylder for meget.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 42 minutter

Tal til mig: Handling

Romanen Tal til mig formår at tage læseren med på en dyster samt begivenhedsrig rejse, hvor man umuligt kan sætte bogen fra sig igen. Tal til mig indgår i en serie, og det anbefales derfor at man lytter til alle bøgerne, for at få det fulde overblik over dette mørke dog geniale univers.

I den spændende Tal til mig lydbog er læseren et vidne til et forhold, som ikke er som andre kærlige forhold. I Tal til mig lydbog er man desuden placeret i byen København i slutningen af 1980’erne i december, som også er samtidigt med den rumænske revolution. Hvis man vil høre mere om denne begivenhedsrige december i 1989, kan man lytte til Tal til mig lydbog gratis.

Ved at lytte til Tal til mig lydbog hører man om Berlinmurens fald, og hvordan en ny globaliseret tid stod for døren. Dette er dog ikke det eneste der sker. Man hører også om kriminalkommissæren Ole Larsen der har indstillet sin karriere, da han har helbredsproblemer med hjertet. Anita Jensen erstatter hans stilling som drabschef, og dette satte for alvor gang i debatten hos ledelsen.

En ung kommunistisk kvinde havde ændret livsstil, og hun var blevet en misbruger og et kendt billede i bylivet. Hun blev fundet død, og Anita Jensen skal i samarbejde med Jesper Henriksen opklare sagen. De to efterforskere har dog følelser for hinanden, som ikke må stå i vejen for deres arbejde.

Offeret har en søster, som er forsvundet i Rumænien. Landet var på dette tidspunkt under en voldsom revolution. Her skal de to efterforskere finde offerets søster, passe på hinanden da der er en meget urolig revolution, og de må ikke lade deres kærlighed stå i vejen for arbejdet. Lyt gerne til Tal til mig lydbog gratis for mere information.

Om forfatteren: Simon Pasternak & Christian Dorph

Simon Pasternak er født i 1971, og han er en dansk redaktør samt forfatter. Han er uddannet med en kandidatgrad i litteratur, og han har i en årrække været redaktør på et forlag.

Christian Dorph er født i 1960’erne, og han dimitterede fra forfatterskolen i 1980’erne, hvor han efterfølgende har brugt en årrække af hans liv på at være forfatter.

De to forfattere har i et samarbejde dannet en ikonisk trilogi, der er blevet en populær serie inden for krimigenren. Deres trilogi begynder i 1970’erne, og slutter først omkring år 1985.

Dette er en tilføjelse til denne serie, som nu ikke længere er en trilogi.