Lydbøger » Tårnspringeren

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tårnspringeren Lydbog

4.1/5

Forfatter: Birgitte Wulff

lydbog og e-bog

Introduktion

Tårnspringeren er den første bog i en ny krimiserie om Anne Velin. Anne arbejder som journalist hos Danmarks Radio, indtil hun ikke længere gør det. Med en fyringsseddel fra sit elskede arbejde, skal hun nu finde en ny tilværelse. En tilværelse som mangler den spænding og nyhedsværdi, som hun dagligt mærkede hos Danmarks Radio. Derfor går hun på jagt efter et scoop, som kan give hende en karriere til sammenligning igen. 

I Tårnspringeren sætter Anne Velin sig for at undersøge sagen om den forsvundne kvinde i Svendborg, som ingen kunne løse. Politiet kunne ikke løse sagen, men Anne Velin er stærkt opsat på, at det kan hun. Det ender med, at Anne Velin bliver en del af mange hemmeligheder, som skulle være forblevet i det skjulte, og hun må stå ansigt til ansigt med en række erkendelser, som kan ændre hele hendes liv.

Informationer:

Oplæser: Julie Riis
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer

Tårnspringeren: Handling

Det var en fredag i oktober, da den enlige mor forsvandt fra sit hjem i Svendborg. Alle spor endte blindt, og politiet måtte til sidst indstille eftersøgningen. Men det skal ikke afholde journalisten Anne Velin fra at grave i sagen. Tårnspringeren lydbog gratis er historien om Anne Velin, der må se sig afskediget fra sit elskede job hos Danmarks Radio. Nu skal hun finde en ny tilværelse, hvor hun ikke længere føler sig ydmyget. 

Anne Velin tager til Svendborg, hvor hun langsomt arbejder sig op som freelancejournalist. Tårnspringeren lydbog gør et ihærdigt forsøg på at give Anne ro i sine nye omgivelser, men hun sukker efter mere. Da Anne Velin begynder at undersøge sagen om den forsvundne mor, bliver hun opsat på at finde ud af, hvad der præcist skete for den kvinde.

Tårnspringeren lydbog gratis er den første bog om Anne Velin, der bruger sine journalistiske evner til at grave i uopklarede sager. Hun stiller spørgsmålstegn ved sagen om den forsvundne kvinde, hvor det vigtigste er, om hun stadig kan være i live? Som hendes undersøgelser udvikler sig i Tårnspringeren lydbog, bliver Anne Velin pludselig hvirvlet ind i mange hemmeligheder i en dyster familie. 

Anne Velin må indse, at den triste fortid kan have hjerteskærende konsekvenser for alle i nutiden. Det er en indsigt, som Anne hurtigt må erkende, for ellers kan det ende med at koste hende mere end sit arbejde. Tårnspringeren lydbog tager fat på feministiske emner, men sætter dem i en kriminalroman, som holder dig fastspændt til stolen side for side.

Om forfatteren: Birgitte Wullf

Birgitte Wullf er selv uddannet journalist, hvorfor hendes tidligere bøger har været en række biografier om spændende emner lige fra en problemrig barndom til kvinder i Syrien. Desuden har Birgitte Wullf arbejdet som kriminalreporter, hvilket hun kombinerer i sin nye hovedkarakter Anna Velin. Tårnspringeren er Birgitte Wullfs første skønlitterære bog, som udover det fængslende kriminaldrama også handler om at tage springet for den store kærlighed. 

Til daglig bor Birgitte Wullf i Århus. Hun er selv født i Svendborg, hvorfor det giver mening, at hendes første roman, Tårnspringeren, udfolder sig på de kanter. Foruden at skrive romaner og biografier har Birgitte Wullf også et mindre firma, hvor hun dyrker en helt anden passion – nemlig chokolade.