Lydbøger » Tegn fra oven

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tegn fra oven Lydbog

4.5/5

Forfatter: Laura Lynne Jackson

lydbog og e-bog

Introduktion

Vidste du, at universet har et hemmeligt sprog? Måske vidste du det, og måske vidste du det ikke, og netop derfor er Tegn fra oven bogen lige for dig. Tegn fra oven er en samling af forskellige beretninger fra det anerkendte medium Laura Lynne Jackson, som har skabt denne guidebog til det hemmelige sprog i universet.

Tegn fra oven er en spirituel fornøjelse, som kan være med til at hjælpe til at bekæmpe sorg og finde trøst på den anden side af den sørgelige smerte ved at miste dem, man holder kær. Tegn fra oven er bogen til dig, der gerne vil finde ro i sjælen og blive bekræftet i din livsglæde.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 11 timer og 10 minutter

Tegn fra oven: Handling

Tegn fra oven lydbog er bogen til dig, som konstant ser tegn fra det hinsides af de personer, du bliver ved med at savne, selvom de har forladt denne verden. Laura Lynne Jackson er et certificeret medium, og har brugt hele sin karriere på at blive klog på det hemmelige sprog, som universet har til os. Nu deler hun den viden med os i Tegn fra oven lydbog gratis.

Bogen kan være stærkt emotionelt for visse læsere, fordi den er sammensat af personlige beretninger om tab og livet efter at miste kære. Det er historier, som er vigtige for alle og enhver, der på et eller andet tidspunkt har mistet kære i deres liv. Ved hjælp af disse historier i Tegn fra oven lydbog kan læseren finde ny forståelse for livet efter at miste og forståelse for, at de aldrig helt er alene. Selv efter dem vi elsker har forladt denne verden, forlader de os aldrig helt.

Dette er blandt andet et af målene, som Jackson håber at opnå med Tegn fra oven lydbog gratis. Selvom Jackson er et anderkendt medium, understreger hun fra start, at det ikke er nødvendigt at have hendes evner for at kunne tolke tegnene fra dem, vi har mistet. Det er hele formålet med Tegn fra oven lydbog; at gøre læseren i stand til selv at genkende tegnene fra det hinsides om, at de faktisk har det godt, og det er okay at savne dem.

Tegn fra oven lydbog er fyldt med historier om virkelig begivenheder og folk, som har modtaget tegn fra det hinsides og har fundet ud af at tolke universets hemmelige sprog med hjælp fra Jackson.

Om forfatteren: Laura Lynne Jackson

Laura Lynne Jackson er et anerkendt medium, og hun arbejder dagligt med at hjælpe folk i deres sorg. Foruden Tegn fra oven har hun også skrevet Lyset mellem os, som behandler virkelig historier om folk og deres erfaring med livet efter døden, og hvad det kan lære os i nuet.

Det samme kan næsten siges om Tegn fra oven. For selvom den handler om at genkende tegn fra dem, der har forladt denne verden, så handler den også om at få folk til at leve med deres sorg og holde fast i denne verden. Laura Lynne Jackson tror på, at selv når vores kroppe holder op med at fungere, så lever vores udødelige kærlighed altid videre, hvilket hun fastholder gennem alt, hun gør.