Lydbøger » Tempelridderen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tempelridderen Lydbog

4.8/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Den spændende samt fangende historiske roman ved titlen Tempelridderen er skrevet af Jan Guillou. Han er en svensk journalist samt forfatter, der er kendt på den internationale litterære scene, da han har skrevet mange prisvindende historiske romaner. Han har blandt andet skrevet om tiden med korstog, som Tempelridderen er en del af. Dette værk indgår i en serie.

Man hører igen til Arn, som nu er blevet 27 år. Han er borgherre, og han er blevet hyldet af sit folk for sin kamp mod fjenden. Men ikke alt er problemfrit, da der stadig er en stridighed på fronten, som truer samfundet. Man hører også til en meget betydningsfuld person i Arnes ungdom, som nu er indespærret af Moder Rikissa på et kloster.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 16 timer og 18 minutter

Tempelridderen: Handling

Jan Guillous anden roman i trilogien har titlen Tempelridderen, og dette historiske værk formår at fange læseren fra start til slut. Da Tempelridderen er en del af en trilogi, anbefales det at læse hele serien, for at få det fulde overblik over fortællingen. Her kan du desuden lytte til Tempelridderen lydbog gratis.

I Tempelridderen lydbog hører man igen til den stærke Arn, der nu er blevet 27 år gammel. Han er en stærk samt heroisk leder, som resten af tempelridderne holder meget af. Tempelridderne har desuden gjort ham til en veteran, da de vil ære hans kamp mod fjenden. Hvis du vil høre mere om hvordan han sejrede over fjenden, kan man lytte til Tempelridderen lydbog gratis.

Ved at lytte til Tempelridderen lydbog, hører man hvordan det er gået for Arn siden han forlod Arnäs, for at være en kristen mand i striden i Det Hellige Land. Siden da er han blevet borgherren af Gaza, hvor han har til opgave at beskytte borgen, og at sørge for at lovene bliver overholdt.

Man hører desuden også til Arns store ungdomskærlighed ved navnet Cecilia i Tempelridderen lydbog. Grundet deres elskov er hun blevet taget til fange på et kloster i Gudhem. Gudhem Kloster styres af Moder Rikissa, som er en streng kvinde der gerne vil sikre sig, at Cecilia får sin straf i dette ekskluderede kloster.

Uden for det lukkede klosters miljø var der dog noget ondt i vente. Der er nemlig en stridighed mellem de erikske ætter og sverkerskene. Hvis man vil høre mere om denne korstogstid, kan man lytte til Tempelridderen lydbog gratis.

Om forfatteren: Jan Guillou

Jan Guillou er en svensk forfatter samt journalist. Den svenske forfatter er en kendt figur på den internationale litterære scene, og han er desuden kendt for at have sine værker filmatiseret eller udgivet som Tv-serier. På den internationale litterære scene er han kendt for sine historiske romaner, som følger en svensk agent ved navnet Carl Hamilton.

Forfatteren har i forlængelse af det historiske værk skrevet trilogien om Arn, der levede i middelalderens samfund. Trilogien har i en række lande opnået stor ros, og de er på diverse toplister over bestsellere. I trilogien følger man historien om Arns påvirkning på det svenske kongerige. Blandt andet er Tempelridderen en del af trilogien.