Lydbøger » Terapeuten

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Terapeuten Lydbog

4.1/5

Forfatter: B.A. Paris

lydbog og e-bog

Introduktion

Terapeuten er endnu en psykologisk thriller om et hus fyldt med hemmeligheder, der bare venter på at blive opdaget, selvom langt de fleste burde forblive skjult.

Terapeuten er historien om Alice og Leo, der netop er flyttet ind i et fuldstændig nyt og istandsat hus, der udadtil virker til at være den absolutte drøm. For hver ny nabo Alice lærer at kende, opdager hun nye detaljer om sit smukke hjem, som stjæler lidt mere af skønheden for hver dag. Terapeuten er historien om en begivenhed i fortiden, der sniger sig gennem sprækkerne i et hus, og som bliver ved med at forsøge at hjemsøge nutiden.

Informationer:

Oplæser: Bolette Schrøder
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 26 minutter

Terapeuten: Handling

Terapeuten lydbog starter sin umiddelbare uskyldige historie, da Alice og Leo flytter ind i deres nye og smukke hjem. Området er det eftertragtede The Circle, hvor der er gjort noget ud af alle boligejeres drøm i form af alle de eksklusive og smukke huse i et indhegnet kvarter, hvor alt stråler på overfladen. Men som Terapeuten lydbog gratis skrider frem, står det klart, at der kan gemme sig mange ting under en skinnende overflade.

Alice og Leos hjem var tidligere hjem for en terapeut ved navn Nina. Det lærer Alice for hver ny nabo, hun lærer at kende i Terapeuten lydbog gratis. Hver nabo har sin historie at fortælle om huset og Nina, og Alice begynder pludselig at føle en utrolig forbindelse til Nina gennem de mange historier. Ingen vil sige, hvad der præcis skete for to år siden i huset, men det sætter Alice sig alligevel for at finde ud af i Terapeuten lydbog.

På forsiden ser The Circle glansfuldt og smuk ud, og er det perfekte sted at starte sit nye liv, men for hver ny detalje, som Alice opdager, begynder hun at tvivle på deres beslutning om at flytte dertil. Samtidig bliver hun mere og mere opsat på at finde ud af sandheden om de frygtelige hemmeligheder, der tilsyneladende skete i hendes nye hjem for to år siden, da terapeuten Nina boede der. Problemet er bare, at ingen ønsker at tale om det. Men Alice er stædig, og hun opdager hurtigt, at bare fordi noget ser perfekt ud, er det det ikke nødvendigvis.

Om forfatteren: B.A. Paris

Terapeuten er seneste skud på stammen af nervepirrende og psykologiske thrillere, som B. A. Paris er kendt for at skrive. Det er hendes force, og læseren efterlades slet ikke i tvivl efter at have læst Alice og Leos historie. Terapeuten lydbog er en stærk fortælling om et hus med en forfærdelig hemmelighed.

Efter at have boet i Frankrig i en lang årrække vendte B. A. Paris hjem til England, hvor hendes bøger er blevet solgt i mere end en million eksemplarer.  Hendes bøger er desuden blevet oversat til mere end 40 sprog på tværs af verden.

Hendes debutroman udkom i 2016, og siden da har hun forbløffet sine læsere med psykologisk drama uden lige.