Lydbøger » The Hunger Games

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

The Hunger Games Lydbog

4.9/5

Forfatter: Suzanne Collins

lydbog og e-bog

Introduktion

The Hunger Games er første roman i trilogien om den 16-årige Katniss Everdeen bor med sin mor og lillesøster i den fattigste del af landet Panem, der ligger der, hvor Nordamerika lå i gamle dage. Hunger Games udspiller sig i en dystopisk fremtid, hvor magthaverne i hovedstaden Capitol hvert år tvinger indbyggerne ud i en kamp på liv og død ved de såkaldte årlige Hunger Games.

The Hunger Games lydbog er til læseren, der er vild med fantasy-genren og ungdomslitteratur i en skøn forening. Lyt til The Hunger Games lydbog gratis her, og følg Katniss’ spændende hæsblæsende rejse gennem udfordringer på liv og død.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 9 timer og 22 minutter

The Hunger Games: Handling

The Hunger Games udspiller sig i en dystopisk fremtid i landet Panem. Indbyggerne i Panem er inddelt i tolv distrikter, og Katniss Everdeen bor med sin lillesøster og mor i det yderste, 12. distrikt, der også er det fattigste. Panems borgere har før forsøgt at overtage hovedstaden Capitol, og som straf afholder Capitol hvert år de såkaldte Hunger Games. For magthaverne er det yderst magtpåliggende, at distrikterne i Panem aldrig glemmer, hvem der egentlig bestemmer.

Mens du lytter til The Hunger Games lydbog bliver du taget på en rejse ind i det blodige og frygtelige Hunger Games, der er en konkurrence på liv og død. Reglerne er simple: Slå ihjel eller blive slået ihjel. Kun en enkelt af deltagerne i Hunger Games overlever. Deltagerne vælges hvert år blandt de 12 distrikters unge borgere. Én dreng og én pige fra hvert distrikt i alderen 12-18 år vælges hvert år ved lodtrækning til at deltage i Hunger Games.

Da Katniss Everdeens lillesøster bliver valgt som den kvindelige deltager fra det 12. distrikt slår noget klik i Katniss. Hun kan ikke bære at skulle se sin lillesøster kæmpe den brutale og voldelige kamp på liv og død, og derfor melder Katniss sig selv på vegne af sin lillesøster. Dette bliver starten på en utrolig rejse for Katniss og hendes mandlige modstykke, Peeta Mellark.

The Hunger Games lydbog er en must read-ungdomsroman. Det er en fremtidsroman uden sidestykke om kærlighed, magt, sult, undertrykkelse og venskab. Du kan lytte til The Hunger Games lydbog gratis her for at finde ud af, om Katniss kommer levende ud på den anden side af Hunger Games.

Om forfatteren: Suzanne Collins

Suzanne Collins har med sin The Hunger Games-trilogi skrevet sig ind i hjerterne på læsere over hele verden som en mesterlig forfatter udi ungdomslitteratur. Hunger Games-serien er blevet en international bestseller, og romanerne om Katniss er blevet oversat til intet mindre en 52 sprog.

Suzanne Collins startede i 1991 sin forfatterkarriere som skribent inden for børne-tv. I henholdsvis 2008, 2009 og 2010 udgav hun de tre bind i Hunger Games-serien, The Hunger Games, Catching Fire og Mockingjay. I 2020 udkom fjerde og foreløbigt sidste bind i serien med titlen The Ballad Of Songbirds And Snakes, der er en forløber til de tre første bøger i serien.