Lydbøger » The Martian

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

The Martian Lydbog

4.4/5

Forfatter: Andy Weir

lydbog og e-bog

Introduktion

En rumekspedition, der ender galt. Det er den korte forklaring på The Martian, som udspiller størstedelen af sin historie på Mars. Mark Watney er med på en ekspedition til Mars, for at afgøre om planeten har ændret sig til det bedre for menneskeheden. Hans kompetencer som botaniker er til dels, hvorfor han skulle med for at samle prøver. Han er heldigvis også maskiningeniør, og kombinationen af de to felter er hvad, der ender med at redde hans liv.

I The Martian er det muligt, at Mark Watney var en af de få første til at betræde Mars’ overflade. Men da et uvejr på planeten truer deres rumstation, kan det muligvis ende med at han bliver den første til at dø på planeten. Nu er til det op til Watneys overlevelsesevner om, hvor lang tid han kan vente på at blive reddet. Hvis han bliver reddet.

Informationer:

Oplæser: David Garmark
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy & SciFi
Længde: 11 timer og 18 minutter

The Martian: Handling

The Martian lydbog er den imponerende historie om astronauten Mark Watney, der pludselig skal finde ud af at overleve på den ellers golde planet Mars. Uden nogen form for kontakt til resten af sit mandskab eller til jorden er han strandet på Mars. Stormvejret, der truede deres rumstation, tvang missionen til at forlade Mars igen, men Watney blev efterladt i stormens øje ved et uheld. Nu har han kun sig selv og sin botaniske og tekniske erfaring til at finde ud af at overleve.

The Martian lydbog gratis er en fortælling om en enkelt mands vilje til at overleve. For sandsynligheden for overlevelse på Mars helt alene, den er ikke synderligt stor. Den mindste menneskelige fejl kan være begyndelsen på hans død. Men der er en grund til, at Mark Watney kan kalde sig NASA-astronaut. Han er langt fra klar til at give op.

The Martian lydbog er en historie om menneskets vilje til at overleve, selv i de mest utilgivelige omgivelser. Heldigvis er Mark Watney botaniker, og han nægter at give op. Hans ideer begynder at tage form, og det er hans innovative ideer, som i sidste ende kan være hans redning. Men oddsene er ikke i hans favør, og tiden er den største modstander. Hvor lang tid kan Watney vente alene på Mars?

Det fortæller The Martian lydbog gratis i en medrivende førstepersonsfortæller, som virkelig lægger alle kortene på bordet. The Martian lydbog er en medrivende historie om menneskets vilje og kamp for overlevelse. At høre historien direkte fra Watneys synspunkt gør kun bogen endnu mere spændende.

Om forfatteren: Andy Weir

Andy Weir udgav The Martian i 2011, og den er sidenhen blevet et science fiction fænomen af en bestseller. Allerede ved udgivelsen strøg den hurtigt ind på bestsellerlisterne, og det hjalp kun endnu mere på placeringerne, da The Martian blev filmatiseret med Matt Damon i hovedrollen.

Andy Weir er selv tidligere softwareingeniør, og det var først da hans debutroman The Martian slog igennem, at han kunne begynde af at leve som forfatter. Han har siden skrevet andre science fiction romaner, hvor det er tydeligt, at hans baggrund som ingeniør også påvirker hans historier. Hans seneste historie, Project Hail Mary, er endnu et forsøg på at redde verden.