Lydbøger » The secret

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

The secret Lydbog

4.7/5

Forfatter: Rhonda Byrne

lydbog og e-bog

Introduktion

The secret giver, som navnet indikerer, en hemmelighedsfuld historie. I dette tilfælde betyder dette, at historien indeholder en række spirituelle lærere, forfattere og pionerer inden for en lang række områder såsom økonomi, lægevidenskab og psykologi. De i alt 29 videnskabelige felter giver hver især deres besyv med og præsenterer det, som de selv kalder for hemmeligheden inden for deres felt.

Lyt til The secret lydbog gratis og hør om, hvordan du kan benytte information fra vidt forskellige felter til at udvikle dig selv som menneske. The secret lydbog indeholder værdifulde informationer for de fleste mennesker, og du kan få del i det lige nu.

Informationer:

Oplæser: Helene Egelund
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 4 timer og 37 minutter

The secret: Handling

I The secret, der er skrevet af Rhonda Byrne, får vi del i en hemmelighedsfuld historie. The secret lydbog fortæller os nemlig historien om en række spirituelle lærere, forfattere og pionerer inden for en lang række områder. Disse områder i The secret lydbog inkluderer for eksempel økonomi, lægevidenskab, videnskab, historie og psykologi. Dette er dog ikke alt, for The secret indeholder i alt 29 forskellige felter.

Lyt til The secret lydbog gratis og hør om, hvordan eksperter inden for vidt forskellige felter alle sammen giver deres besyv med og præsenterer det, som de kalder for hemmeligheden. The secret fortæller os, at vi alle er underlagt det, som bogen refererer til det åndelige svar på tyngdeloven. Dette betyder ifølge The secret i praksis, at vi tiltrækker det, som vi selv er.

Lyt til The secret lydbog gratis og hør om, hvordan vi selv har indflydelse på det, som vi modtager. The secret fortæller nemlig, at hvis vi for eksempel er utilfredse med os selv eller vores tilværelse, så tiltrækker vi også andre personer, der har det på samme måde. Er vi i stedet glade og tilfredse med, hvor vi er i livet, så fortæller The secret os, at det er den type mennesker, som vi foretrækker.

Derfor er det ifølge The secret lydbog vigtigt, at vi fokuserer på at blive den type af menneske, som vi gerne selv ville være sammen med. Lyt til denne lydbog og lær om, hvordan du selv kan bidrage til din udvikling som menneske. Værket er fortalt på en god måde og indeholder information fra en lang række eksperter.

Om forfatteren: Rhonda Byrne

Den australske forfatter, Rhona Byrne, der har skrevet The secret, blev født i Melbourne. Det var med dette værk, at hun for alvor brød igennem på den litterære scene. Sidenhen har Byrne udgivet flere efterfølgere til dette værk. Disse tæller blandt andet ”The Power”, ”The Magic” og ”Hero”, der alle er relateret til The secret. Dette værk har i dag solgt mere end 19 millioner eksemplarer og er blevet oversat til 40 forskellige sprog.

I 2007 kom Rhonda Byrne ind på en meget eftertragtet liste. Hun blev nævnet sat på Time Magazines liste over de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.