Lydbøger » Til døden skiller os ad

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Til døden skiller os ad Lydbog

4.4/5

Forfatter: Ingrid Elfberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Til døden skiller os ad er en gribende fortælling om hustruvold og manglende tro på samme. Det er en historie om blind tillid til autoriteter, når der sættes rygter i gang, som ingen vælger at tør tro på. Det er historien om et ægtepar, der må se sandheden i øjnene, at ikke alt er, som det engang har været. 

I Til døden skiller os ad er det Erika, der til sidst får nok og vælger at rejse fra sin voldelig mand. Hun har flere gange nævnt hans voldelige temperament, men fordi han er politibetjent, er der ingen, der tror på, at han kunne finde på sådan noget. Selv ikke Erikas fysiske smerter kan overbevise dem, og hun ser ingen anden udvej end at rejse.

Informationer:

Oplæser: Anne Vester Høyer
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 52 minutter

Til døden skiller os ad: Handling

Til døden skiller os ad lydbog fortæller en desperat historie om Erika, der ikke ser anden udvej end at vende sit liv på hovedet. Uden at planlægge meget andet pakker hun i al hast sin kuffert og rejser hen for at besøge sin veninde Anna. Det er en uge før, men Erika kunne ikke vente længere. Det fortæller hun dog ikke Anna, ej heller hvorfor hun er rejst uden sin kære hund. Nytårsaften bragte en indsigt med sig, som Erika ikke kunne fornægte, og hun vidste, at det var på tide at træffe en beslutning for et bedre liv i Til døden skiller os ad lydbog gratis.

Som den gode veninde Anna er, stiller hun ingen spørgsmål. I tavshed tager de på hospitalet, hvor Erika får tilset sine kvæstede ribben, en finger der er brækket og uendeligt mange blå mærker over hele kroppen. Og stadig stiller Anna ingen spørgsmål, for det ved Erika godt, at hun ikke behøver. Beviserne taler for sig selv.

I Til døden skiller os ad lydbog finder Erika en midlertidig løsning i en ny politistilling i Göteborg. Her prøver hun igen forgæves at anmelde sin mand for mishandling, men fordi han også arbejder for politiet, forsvinder den i mængden. Det er uhørt, at en politimand overhovedet skulle kunne finde på at slå sin hustru, som ovenikøbet også arbejder for politiet i Til døden skiller os ad lydbog gratis.

Som Erika frygtede, går der ikke lang tid, før Göran dukker op i Göteborg, hvor han hurtigt får skabt mere splid mod Erika. Men tiden væk fra Göran har tændt en ild i Erika, som hun ikke har i sinde at lade dø ud i Til døden skiller os ad lydbog.

Om forfatteren: Ingrid Elfberg

Til døden skiller os ad er den første bog i serien om Erika og hendes politiarbejde. I den første bog er den meget centreret om hendes egen sag, der givetvis sætter stilen for de næste historier i serien. Den svenske forfatter Ingrid Elfberg har skabt en handlekraftig karakter i Erika Ekman, der ikke er bange for at tage sager op mod autoriteterne. 

Hvis du blev bidt af Til døden skiller os ad, kan du roligt fortsætte med Den du burde frygte og derefter Monster.

Det er kriminalromaner, der ganske vis er lidt anderledes end de typiske, men ikke det mindre underholdende af den årsag.