Lydbøger » Til himlen og tilbage

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Til himlen og tilbage Lydbog

4.1/5

Forfatter: Eben Alexander

lydbog og e-bog

Introduktion

Den spirituelle roman Til himlen og tilbage er skrevet af den amerikanske neurokirurg og forfatter ved navnet Eben Alexander. Han havde i en årrække været neurokirurg og havde haft en naturvidenskabelig forklaring på livet. Indtil han fik en alvorlig sygdom, hvor han blev lagt i et medicinsk induceret koma.

Da han lå i dette koma havde lægerne været ved at opgive håbet, men et mirakel skete. Da han lå i koma oplevede han dog nogle seværdige ting, som ændrede hans syn på liv og død. Alt fra engle til guddommelige kræfter fik han set. Hans livsbekræftende oplevelse fik ændret hans livssyn, og dette budskab deler han nu i værket.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 9 minutter

Til himlen og tilbage: Handling

Eben Alexander har skrevet Til himlen og tilbage, da han fik sig en åbenbaring. Det erfares nemlig i Til himlen og tilbage, at bogen omhandler en meget livsændrende og livsbekræftende begivenhed, som Eben Alexander prøvede på egen krop. Hør mere om dette værk om mindfulness og spiritualitet i Til himlen og tilbage lydbog gratis.

I Til himlen og tilbage lydbog får man en opsigtsvækkende fortælling om spiritualitet, og man får som læser et nyt synspunkt omkring livet, døden samt menneskets spiritualitet. I Til himlen og tilbage lydbog hører man dette fortalt gennem neurokirurgen Ebens nære dødsoplevelse.

Ved at høre Til himlen og tilbage lydbog hører man, at han altid havde tænkt på nærdødsoplevelser som et almindeligt fænomen, som blev forsaget af ekstremt stressede situationer, hvor hjernen skabte en hallucination. Indtil han i 2008 blev indlagt i et medicinsk induceret koma. Han havde fået meningitis, og hjernen var ved at dø ud og hvor han ville blive hjerneskadet for evigt. Lægerne havde givet ham minimale overlevelseschancer, men et mirakel skete.

Under hans koma havde han en række mirakuløse oplevelser. Han oplevede eksempelvis et smukt ikke-jordisk univers, hvor han kommunikerede med væsener der mindede om engle og ikke-materielle væsener. Han kommunikerede også med en guddommelig kilde. Han var i det sekund overbevist om at der fandtes mere mellem himmel og jord, og noget som mennesket ikke ellers kan se med det blotte øje.

Hans oplevelser under denne koma inspirerede ham til at skrive dette værk, da han gerne ville viderebringe dette budskab om, at der findes noget mere spirituelt i verden, som man ellers ikke kan se til dagligt med det blotte øje.

Om forfatteren: Eben Alexander

Eben Alexander er en amerikansk forfatter samt neurokirurg. Han har i en årrække været en aktiv kirurg inden for neurologiens verden, og har været heftigt beskæftiget inden for naturvidenskabens verden. Indtil 2008, hvor han begyndte at tænke mere spirituelt på livets gang. Han tror nemlig, at der findes noget efter døden, nemlig noget som er mere spirituelt end at ens krop blot stopper med at fungere.

Han blev i 2008 lagt i et medicinsk induceret koma, da han var blevet alvorlig syg af meningitis. Her fik han en uforglemmelig oplevelse, der ændrede hans perspektiv på livet. Dette skrev han en bog om, som hedder Til himlen og tilbage. Man kan med fordel lytte til Til himlen og tilbage lydbog gratis.