Lydbøger » Til vikingernes land

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Til vikingernes land Lydbog

4.1/5

Forfatter: Catharina Ingelman-Sundberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Til vikingernes land er en gennemført roman om en tid, hvor der var oprør i horisonten mellem de gamle tider og de nye tider. Det er en historie om, hvordan det er at blive fanget mellem to religioner, og hvordan tro og overbevisning kan få enhver til at handle drastisk.

Til vikingernes land er pakket med spændende karakterer og grufulde handlinger, som underholder og forbløffer læseren fra start til slut. Det er en dramatisk skildring af en vikingetid, der sætter spørgsmålstegn ved det at være menneske på randen af et skift i verden. Til vikingernes land handler om tro, men i lige så stor grad om kærlighed til en tro og til hinanden.

Informationer:

Oplæser: Dianna Vangsaa
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 15 minutter

Til vikingernes land: Handling

Til vikingernes land lydbog er historien om Erik Ravhandler. I de sidste tre år har han været på et umådeligt handelstogt, der har bragt ham vidt omkring, men nu er det på tide, han vender hjem. Han sætter derfor kursen mod Birka. En mindre vikingeby, som ikke desto mindre er i en blomstrende udvikling, der kun har gjort det godt for alle folkene i Birka i Til vikingernes land lydbog gratis.

Det er ikke kun handelsvarer, Erik bringer med sig hjem. Han har også en munk med sig. Ansgar, den hovmodige munk, er en stolt og højtidelig munk, der tror højt og helligt på den nye kristendom.

Sammen med Erik er de to enige om, at det er på høje tid, at folkene i Birka bliver præsenteret for den prægtige kristendom, så de kan afkaste de hedenske guder i hele Norden i Til vikingernes land lydbog gratis.

Det er store planer, og Erik glæder sig til at vende hjem. Ikke mindst fordi hjemme i Birka venter også Jorunn, Eriks trolovede. De har ikke set hinanden i tre år, og længslen har kun vokset sig større for hver dag, de har været adskilt i Til vikingernes land lydbog.

Eriks planer bliver dog kastet overbord, da hans skib undervejs bliver kapret af en gruppe hensynsløse pirater. Pludselig må Erik se bort fra alle sine storslåede planer og straks udtænke nye, der i første omgang kan sikre hans egen overlevelse. Alle andre planer må vente, hvilket desværre også inkluderer Jorunn i Til vikingernes land lydbog.

Om forfatteren: Catharina Ingelman-Sundberg

Til vikingernes land er en typisk historie om to religioner, der pludselig mødes og skal kæmpe om folkets gunst. Den svenske forfatter Catharina Ingelman-Sundberg har tidligere skrevet både skøn- og faglitteratur om emner i samme stil. Hun har tidligere arbejdet som marinearkæolog, og det er ikke usandsynligt, at de fund hun gjorde i den tid, har haft sin indflydelse på hendes romaner.

Foruden Til vikingernes land kan du også læse hendes debutroman fra 2012, Med kup og kaffelikør. Eller du kan fortsætte med bøger i samme serie og bog nr. to Med rov i rollatoren. Serien om Pensionistbanden strækker sig over tre bøger.