Lydbøger » Tilbage til arbejdet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tilbage til arbejdet Lydbog

4.4/5

Forfatter: Dennis Nørmark

lydbog og e-bog

Introduktion

Tilbage til arbejdet tager fat i, at mange mennesker drukner i arbejde. For Dennis Nørmark, der er forfatter til Tilbage til arbejdet, så mener han, at det blandt andet skyldes kontrol, dokumentationskrav og møder, der alt sammen dræner vores værdifulde tid. For Nørmark er resultatet, at vi drukner i pseudoarbejde, der ikke bidrager konstruktivt til vores hverdag.

Giv dig i kast med Tilbage til arbejdet lydbog og hør om, hvad du ifølge Dennis Nørmark kan gøre for at ændre situationen. Det beskrives i Tilbage til arbejdet, at det som oftest er simple adfærdsændringer, der skal til for at ændre vores hverdag. Det kan du lære mere om i Tilbage til arbejdet lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Dennis Nørmark
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 9 timer og 56 minutter

Tilbage til arbejdet: Handling

Det er Dennis Nørmark, der står bag værket Tilbage til arbejdet. I bogen og Tilbage til arbejdet lydbog tager Nørmark fat i, at mange af os drukner i arbejde. Nørmark beskriver selv i Tilbage til arbejdet, at vores arbejde drukner i målinger, møder, kontrol, dokumentationskrav og andre lignende initiativer. For Nørmark er dette alt sammen pseudoarbejde, der tager vores værdifulde tid, og som ikke bidrager med noget konstruktivt eller værdifuldt.

Alt dette er nøje beskrevet i Nørmarks tidligere værk ved navn Pseudoarbejde, men nu tager den danske antropolog skridtet videre i dette værk. I sit første værk forsøgte nemlig Dennis Nørmark at diagnosticere problemet. Problemet er ifølge Nørmark, at mange af os sidder fast i et arbejdsliv, der ikke længere giver mening. I Tilbage til arbejdet lydbog forsøger Nørmark at sætte fokus på, hvad vi kan gøre for at løse det.

Giv dig i kast med Tilbage til arbejdet lydbog gratis og hør om, hvordan du i første omgang lærer at identificere overflødigt arbejde. Når du har identificeret problemet, er det ifølge Tilbage til arbejdet tid til at gøre noget ved det. Det omtalte værk beskriver, at det er simple adfærdsændringer, der skal til for at forhindre, at vi ender i en meningsløs hverdag.

Lyt til Tilbage til arbejdet lydbog gratis og hør konkrete bud på, hvad du selv kan gøre for at få mere mening ind i hverdagen. Dennis Nørmark fortæller dog i Tilbage til arbejdet lydbog, at der ikke er et enkeltstående svar på, hvordan vi kan indrette vores hverdag på den perfekte måde.

Om forfatteren: Dennis Nørmark

Dennis Nørmark står bag værket ved navn Tilbage til arbejdet. Nørmark er selv uddannet antropolog, men har også senere givet sig i kast som forfatter, foredragsholder og kommentator. Derudover har han været tilknyttet diverse virksomheder i rollen som senior advisor. I sit forfatterskab har Dennis Nørmark blandt andet skrevet bøger som og ”Pseudoarbejde – hvordan vi fik travlt med at lave ingenting” og efterfølgeren Tilbage til arbejdet.

Udover sit forfatterskab har Dennis Nørmark også været tilknyttet en række politiske partier, hvor han tidligere har været kandidat til Folketinget for Radikale Venstre, Borgerligt Centrum og Liberal Alliance. Dennis Nørmark er desuden at finde som fast klummeskribent hos Politiken.