Lydbøger » Tilde 1 – Overlevelsesguide til det perfekte liv

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tilde 1 - Overlevelsesguide til det perfekte liv Lydbog

4.1/5

Forfatter: Trine Bundsgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Nu kan du præsentere Tilde til din teenager, for de vil sikkert komme godt ud af det med hinanden. Ligesom mange andre teenagere er Tilde en del træt af sine forældre. I det hele taget er der en hel del ting, som Tilde er godt og grundigt træt af, hvilket ikke siger så lidt eftersom Tilde kun er 13 år gammel. Tilde 1 – Overlevelsesguide til det perfekte liv er noget nær den perfekte bog til din aspirerende teenagere, for den rammer plet på mange teenageemner allerede fra side et.

Tilde 1 – Overlevelsesguide til det perfekte liv er den første i en trilogi om Tilde og hendes venner.

Informationer:

Oplæser: Christina Bjørn
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 time og 34 minutter

Tilde 1 - Overlevelsesguide til det perfekte liv: Handling

Tilde 1 – Overlevelsesguide til det perfekte liv lydbog handler om 13-årige Tilde, der selv synes hun har det lidt svært med mange ting. For det første har hun det ret svært med sine forældre lige for tiden. Hvilket rigtig mange andre tweens kan nikke genkendende til. Men for Tilde er det måske alligevel nok mest hendes far, der volder hende problemer. For faren er måske nået til et punkt i livet, hvor han trænger til en masse forandringer, hvilket kommer til at gå ud over Tilde og resten af familien i Tilde 1 – Overlevelsesguide til det perfekte liv lydbog gratis.

Dertil har Tilde selvfølgelig også sine problemer i skolen, som hun generelt bare er en smule træt af. Ikke mindst fordi hun ikke lige har fundet tiden til at skrive den stil, hun mangler at aflevere. For slet ikke at tale om de problemer, som Tilde må se i øjnene mellem veninder og søde drenge i Tilde 1 – Overlevelsesguide til det perfekte liv lydbog.

Tilde har nemlig to gode bedste veninder, som er vidt forskellige, og det kan være noget så svært at navigere mellem en veninde, der er umådeligt bange for konflikter af enhver art, og en anden veninde, der rigtig gerne vil bestemme alting. Og midt i det hele er der Tilde i Tilde 1 – Overlevelsesguide til det perfekte liv lydbog gratis.

Men det er også svært at koncentrere sig i skolen, når den søde dreng, Isak, hele tiden dukker op til at forvirre Tilde endnu mere i Tilde 1 – Overlevelsesguide til det perfekte liv lydbog.

Om forfatteren: Trine Bundsgaard

Tilde 1 – Overlevelsesguide til det perfekte liv er den første bog i en trilogi om Tilde og hendes veninder. Det er Trine Bundsgaard, der har skrevet bøgerne om Tilde, hvor hun denne gang tackler problemer i en lidt anden aldersgruppe, end hvad hun er vant til at skrive. Bundgaards tidligere serie om Asta har primært været til de 8-årige børn. Men med Tilde 1 – Overlevelsesguide til det perfekte liv og de to andre i serien, begynder Bundsgaard at bevæge sig ind på lidt andre områder af ungdomslivet.

Bøgerne om Tilde handler ligeså meget om venskab, som de handler om lektier, kagebagning om den helt store forelskelse, som vælter din verden omkuld, når du kun er 13 år gammel.