Lydbøger » Tilfældigt strejfet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tilfældigt strejfet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Allan Olsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Tilfældigt strejfet er en biografi af Allan Olsen, og værket er skrevet af ham selv. Allan Olsen er en dansk musiker, sanger samt forfatter.

Sangeren er kendt af flere generationer for sine prisvindende udgivelser. Han har også optrådt til mange forskellige koncerter gennem hans karriere, og han har selv skrevet teksterne bag en række af hans egne udgivelser. Han har dog aldrig skrevet prosa før, lige indtil han udgav denne selvbiografi. I Tilfældigt strejfet lydbog kommer man helt tæt på musikerens personlige liv på farten som musiker, men man får også et unikt billede af hans barndom, ungdom samt musikalske karriere.

Informationer:

Oplæser: Henrik Birch
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 49 minutter

Tilfældigt strejfet: Handling

Tilfældigt strejfet er en biografi af Allan Olsen. Allan Olsen er en dansk musiker samt sanger, som er kendt på den danske musikalske scene. I Tilfældigt strejfet får man derfor et indblik ind i denne velkendte danske sangers liv og hans lange og talentfulde musikalske karriere. Tilfældigt strejfet findes som lydbog, og man kan lytte til Tilfældigt strejfet lydbog gratis.

I Tilfældigt strejfet lydbog hører man om Allan Olsens talentfulde samt begivenhedsrige karriere. Hans musik er kendt af flere generationer, og hans udgivelser har endda vundet adskillige priser. I Tilfældigt strejfet lydbog hører man også om alle de koncerter samt festivaller han har spillet for. Man hører også om de adskillige pladeudgivelser han har udgivet, og hvordan han fandt inspiration til at kunne skrive teksterne bag disse sange.

Man kan komme helt tæt på Allan Olsens personlige liv, ved at lytte til Tilfældigt strejfet lydbog gratis. Man hører nemlig i Tilfældigt strejfet lydbog om hans personlige liv samt udvikling. Dette værk er derfor ikke blot en fortælling om hans musikalske udgivelser, men det er også et indblik ind i musikeren samt sangerens personlige liv.

Selv om han har skrevet teksterne bag en række sange han har udgivet, så har han aldrig før prøvet at skrive prosa. Men dette ændres dog, ved at han har udgivet dette værk. Han formår at skrive en selvbiografi, der omhandler en del ting i hans liv. Eksempelvis kommer han omkring livet på farten, kærlighed, skænderier og ballademagere.

I dette værk kommer han omkring hans opvækst samt baggrund, og dette er angivet i en meget sort og hvid fortælling.

Om forfatteren: Allan Olsen

Allan Olsen er født i 1950’erne, og han er en kendt dansk musiker, sanger samt forfatter. Allan Olsen er kendt på den musikalske scene i Danmark, og han har skrevet adskillige værker, som flere generationer holder af at høre. Hans udgivelser har desuden fået ham til at vinde diverse musikalske priser samt nomineringer.

Sangeren og musikeren er også nået ud til et bredt publikum, da hans sange ikke kun hører under én genre. Han har nemlig udgivet sange inde for genren rock, men også den mere eksperimenterende genre samt roots-genren. Sangeren er kendt for at spille alene, men har i en kort årrække været en del af Dalton.