Lydbøger » Tilstand af terror

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tilstand af terror Lydbog

4.1/5

Forfatter: Louise Penny & Hillary Clinton

lydbog og e-bog

Introduktion

Hilary Clinton kan mere end at være politiker. Det beviser hun i Tilstand af Terror, som hun har skrevet i samarbejde med den anmelderroste krimiforfatter Louise Penny. Deres samarbejde har resulteret i en spændende kriminalroman, der trækker på Hilary Clintons lange politiske karriere, og sætter det hele ud på spidsen.

Tilstand af terror er opstået ud fra en ide mellem de to kvinder om, hvad Hilary Clinton betragtede som den værst tænkelige situation i sin karriere som udenrigsminister. Det satte tankerne i gang, og nu kan læserne få lov til at blive blæst omkuld og skubbet ud på kanten af stolen, når de læser Tilstand af terror.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 14 timer og 23 minutter

Tilstand af terror: Handling

Tilstand af terror lydbog gratis sætter scenen for et land, der ikke længere har alt under kontrol. Der lurer konstant et varsel om kaos for hvert hjørne, der passeres. Frygten siver gennem alle sprækker og håbløsheden sætter sig fast i hver eneste borger. I regeringen sidder en uprøvet udenrigsminister, som mod sin vilje er blevet en del af en uønsket administration. Udenrigsministeren må nu se sig selv som en del af et præsidentstyre, der tager over efter fire år, hvor Amerika har holdt sig uden for radaren i mange internationale aspekter. Det ændrer sig alt sammen, da en overraskende række af terrorangreb vælter hverdagen for Amerika og den globale fred. Nu er det op til den uprøvede udenrigsminister at sammensætte et hold, der er i stand til at afdække en livstruende konspiration mod nationen.

Det viser sig hurtigt, at der i Tilstand af terror lydbog er tale om en sammensværgelse, der udelukkende har til formål at udnytte det forsvindende greb, den amerikanske regering kun lige har tilbage. Det viser sig, at gerningsmændene har i sinde at overtage den formåede magt, som USA selv skulle være i stand til at holde fast på, men som pludselig svinder ud mellem fingrene på Frihedsgudinden.

Tilstand af terror lydbog gratis er en thriller, der væver et net af internationale katastrofer, som de fleste ikke engang tør tænke på. Tilstand af terror lydbog er et blik ind i en diplomatisk verden, som også er stærkt præget af forræderi. Tilstand af terror lydbog fortæller en medrivende historie, som kun kunne være forfattet af en, der har den nødvendige viden set indefra.

Om forfatteren: Hilary Clinton

Hilary Clinton er kendt verden over. Først som hustruen til præsidenten Bill Clinton, men i det 21. århundrede tog Clinton navnet over på sin banehalvdel, da hun selv stillede op til præsidentvalget mod Donald Trump. Til trods for et politisk nederlag har Hilary Clinton ikke holdt sig tilbage, og med Tilstand af terror viser hun den frygt, som har siddet i hende i alle de år, hvor hun har været udenrigsminister for USA. Hilary Clinton har tidligere skrevet sin egen biografi, og desuden været medforfatter på et par bøger om prominente og vigtige kvinder i verdenshistorien. Dertil har hun sammen med sin datter forfattet et par børnebøger, der dog ikke er oversat til dansk – endnu.

Louise Penny er en anmelderrost krimiforfatter, som blandt andet har skrevet serien om Armand Gamache. Tilstand af terror er hendes første store politiske krimihistorie i samarbejde med Hilary Clinton.