Lydbøger » Ting jeg har lært da det var for sent

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ting jeg har lært da det var for sent Lydbog

4.1/5

Forfatter: Petra Nagel

lydbog og e-bog

Introduktion

Ting jeg har lært da det var for sent er den danske journalist og TV-vært Petra Nagels debutroman. Petra slog for alvor igennem med sine ærlige, humoristiske og på mange måder udleverende programserier om henholdsvis dating, selvkærlighed og det at stifte en familie. Siden har Petra været en fast del af sendefladen, og hun er blevet en rigtig ’darling’ i seernes øjne.

I Ting jeg har lært da det var for sent lydbog bruger Petra samme åbne tilgang til sig selv og sit liv. Bogen er både åbenhjertig og udlevende, og den udstiller endnu engang både Petras mere og mindre stærke sider. Har vi fanget din interesse? Du kan se, hvordan du kan få fingrene i Ting jeg har lært da det var for sent lydbog gratis ved at læse videre her på siden.

Informationer:

Sprog: Dansk
Kategori: Biografier

Ting jeg har lært da det var for sent: Handling

Ting jeg har lært da det var for sent er Petra Nagels debutroman. Bogen er en biografi over Petras eget liv, og den er spækket med gode råd og vejledninger, som Petra selv ville have haft glæde af i sine 20’ere. Biografien er et åbenhjertigt og humoristisk indslag, der giver stof til eftertanke. Hvis du er vild med Petra Nagel og har fulgt hende på skærmen, er denne bog helt sikkert noget for dig!

Ting jeg har lært da det var for sent er en guide til alle unge, håbefulde mennesker. At livet skal leves forfra mens forstås bagfra er et kendt faktum. Alligevel vil Petra Nagel gerne dele ud af sine egne erfaringen for på den måde at komme nogle af sine læseren egne usikkerheder og spørgsmål i forkøbet. Bogen er fyldt med indsigter for både yngre og ældre læsere.

Ting jeg har lært da det var for sent lydbog er en erindringsroman, der bygger på anekdoter og skøre historier fra Petras eget liv. Temaer som kærlighed, ungdomsliv, venskaber, familie, sex, udseende, selvværd og meget mere bliver taget under kærlig behandling i bogen. Det er en fortælling om at vokse op, om at blive mor til to og om alle de ting, man burde have vidst allerede som 20-årig.

Hvis du er vil med Petra Nagel, er Ting jeg har lært da det var for sent lydbog helt klart noget for dig. Du kan få ubegrænset adgang til Ting jeg har lært da det var for sent lydbog gratis ved at følge vores guide her på siden. God fornøjelse med lytningen af denne skønne lydbog!

Om forfatteren: Petra Nagel

Petra Nagel er bedst kendt for sin rolle som TV-vært på DR, men nu kan hun også skrive forfatter på sit CV. Petra Nagel er elsket for sine TV-optrædener i serierne om hende selv, hendes kærlighedsliv og hendes første baby. Før disse kendte og elskede serier lavede hun programmet ”Menneskeforsøg” på DR sammen med blandt andre Daniel Hoff (bedre kendt som ”Jyden”).

Asbjørn er navnet på Petra Nagels kæreste, som hun har været sammen med siden 2016. Parret har sammen to børn. Deres første søn, Pelle Emil, kom til verden d. 4. april 2018, og programserien ”Petra får en baby” handler netop om Petras første graviditet med Pelle Emil. Petra Nagel er elsket for sin åbenhed og selvironi, og det er den samme, folkekære Petra, vi møder i Ting jeg har lært da det var for sent.