Lydbøger » Ting min søn skal vide om verden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Ting min søn skal vide om verden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Fredrik Backman

lydbog og e-bog

Introduktion

Ting min søn skal vide om verden er skrevet af Fredrik Backman. Fredrik Backman er en svensk forfatter, som er kendt på den internationale litterære scene. Han er kendt da hans værker formår at omhandle nogle seriøse emner, men han skriver dem på en underholdende vis.

I dette værk har forfatteren skrevet en form for vejledning til hans søn, da han gerne vil forberede ham på de forskellige livssituationer han bliver stillet i. I verden er alt ikke nemt og ukompliceret, derfor har han skrevet om en række emner, som forhåbentligt findes brugbart for hans søn, hvis han får brug for råd. Dette værk egner sig godt til både unge men også for forældre og bedsteforældre.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 25 minutter

Ting min søn skal vide om verden: Handling

Romanen Ting min søn skal vide om verden tager læseren med på en underholdende dog seriøs rejse i livet. Ting min søn skal vide om verden er nemlig en tankevækkende samt rørende fortælling, som er beregnet til både store som små. Ting min søn skal vide om verden blev nemlig skrevet i anledningen af, at forfatteren ville forberede sin søn på verdenen.

I Ting min søn skal vide om verden lydbog fortæller forfatteren, at der er mange ting han ønsker hans søn skal vide. Hans søn skal vide, at verden ikke er et perfekt sted, men at han altid skal prøve at gøre sit bedste. Ting min søn skal vide om verden lydbog er desuden en form for vejledning, da den benævner nogle vigtige emner, som enhver person kan komme ud for i livet.

Man kan med fordel selv lytte til Ting min søn skal vide om verden lydbog gratis, hvis man har brug for råd i livet.

Ved at lytte til Ting min søn skal vide om verden lydbog er der nogle fantastiske samt rørende råd, om alt fra hverdagens problemer til livets store glæder. Her giver forfatteren hans bedste bud til sønnen omkring diverse emner såsom mandlighed, biler, sport, moderskab, kvinder og partnere. Om man er en teenager der søger råd, en forvirret far eller om man er en bedsteforælder er ligegyldigt, da dette værk med garanti vil kunne være brugbart.

Man kan derfor lytte til Ting min søn skal vide om verden lydbog gratis, hvis man har brug for nogle gode samt ærlige råd omkring diverse livssituationer.

Om forfatteren: Fredrik Backman

I begyndelsen af 1980’erne blev Fredrik Backman født, og han er en meget velkendt svensk forfatter. Han er ikke blot kendt i Sverige, men også på den internationale litterære scene er hans værker kendt. Hans værker har også formået at komme på diverse landes bestsellerlister, og hans bøger er udgivet i næsten 30 adskillige lande med hvert deres eget sprog.

Forfatteren er kendt for at skrive humoristiske samt samtidsromaner, og dette har han gjort siden 2012, hvilket var året han påbegyndte sin rolle som forfatter. Forfatterens værker er hyppigt skrevet på en sjov måde, men de omhandler seriøse emner. Han benytter nemlig humor for at gøre situationerne samt budskabet lettere at forstå.