Lydbøger » Tirsdagsklubben

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tirsdagsklubben Lydbog

4.2/5

Forfatter: Anna Fredriksson

lydbog og e-bog

Introduktion

Tirsdagsklubben er en historie om at finde tilbage til sig selv, efter man har lidt et stort tab. Det er historien om glæden ved mad og de øjeblikke, der kan opstå i et køkken, som sætter smil på læben hos langt de fleste. Tirsdagsklubben er en historie om Karin, som pludselig må indse, at hendes liv ikke nødvendigvis er, som hun ønsker det.

Tirsdagsklubben er en sød og hjertevarm historie om at finde sig selv igen uanset hvilket årstal, der står på fødselsdagskortet. Det er en historie om at træffe beslutninger for at skabe det liv, som man ikke troede, man havde ret til, men som pludselig er indenfor rækkevidde.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 49 minutter

Tirsdagsklubben: Handling

Tirsdagsklubben lydbog er historien om Karin, der netop har mistet sin mand. Hun lever i en ensom hverdag, hvor bekymringerne lader til at være hendes eneste selskab. I et desperat forsøg på at bryde hverdagens kvaler, tilmelder hun sig et kursus, hvor hun skal lære meget avanceret, men også lækker asiatisk madlavning. Ganske langsomt bliver hver anden tirsdag aftenhøjdepunktet i Karins hverdag, hvor mange andre madglade folk mødes med den samme passion.

Blandt de andre på kurset er der instruktøren, Henrik, der bliver et frisk pust i Karins liv, som hun ikke vidste, hun havde brug for i Tirsdagsklubben lydbog gratis. Med hver tirsdag og hver nye ret, som Karin lærer at lave, opdager hun også nye sider af sig selv. Ganske langsomt vender Karin tilbage til livet i Tirsdagsklubben lydbog.

For hver tirsdag bliver det også mere og mere tydeligt for Karin, at det liv hun lever, ikke er præcis, som hun kunne tænke sig. Hun begynder at tvivle på sig selv og sit liv, men samtidig kan hun heller ikke lade være med at drømme om noget andet i et andet liv. I Tirsdagsklubben lydbog gratis er det største spørgsmål for Karin, om hun tør gå efter sine drømme?

Tirsdagsklubben lydbog er en utrolig varm og kærlig historie om det venskab, der kan opstå på tværs af interesser. Det er en historie om livets svære valg, der har det med at snige sig ind på dig, når du mindst venter det, men som tvinger dig til at tage stilling til dem med det samme. Fremfor alt er det en historie om at blive så forelsket, som man blev allerførste gang, dengang den nye dreng kom ind i klassen. For forelskelse og kærlighed har ingen alder, hvilket Karin skal indse i Tirsdagsklubben.

Om forfatteren: Anna Fredriksson

Den svenske forfatter Anna Fredriksson har tidligere skrevet en række andre hjertevarme romaner, som rammer læseren lige i hjertet. På svensk har hun skrevet tæt på 20 forskellige romaner, mens det kun er et halvt dusin af disse, der er blevet oversat til dansk endnu.

I Danmark kan du udover Tirsdagsklubben fordybe dig i Vejen til æbleriget, Et mere enkelt liv eller 11 nætter før jul. Hver bog har sin egen charme, og hvis du elsker den ene, vil du højst sandsynlig elske dem alle og den skrivestil, som Anna Fredriksson har etableret sit navn i. De danske udgaver findes desuden både som ebøger og lydbøger.