Lydbøger » Tøbrud

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tøbrud Lydbog

4.1/5

Forfatter: Arne Dahl

lydbog og e-bog

Introduktion

Serien om Berger og Blom fortsætter og afsluttes i Tøbrud med en historie, der stadig er præget af hændelserne fra sidste møde. Men freden kan aldrig vare evigt, og pludselig dukker der flere og flere lig op i skærgården, som sommeren kommer tættere og tættere på. Tøbrud er fortsættelsen om det hold, der startede med at opklare mord i Skyggezonen. 

Selv på trods af forskellige former for modgang, kan Berger, Blom og Deer ikke dy sig fra at hjælpe med at opklare makabre sager, som ingen andre lader til at kunne finde sammenhæng i. I Tøbrud er spørgsmålet blot, om de tre er modige nok til at stå ansigt til ansigt med en brutal sandhed.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 36 minutter

Tøbrud: Handling

Tøbrud lydbog er den femte bog i serien om Sam Berger og Molly Blom, som Arne Dahl har skabt. Samarbejdet mellem de to er lige så medrivende at læse om, som det er i resten af serien.

I Tøbrud er foråret ved at blive til sommer, da der pludselig dukker en række lig op i skærgården. Berger og Blom tøver ikke med at kontakte deres kontakt hos politiet, Deer, for at komme videre med sagen. Deer er i mellemtiden ved at finde sine ben igen, efter hendes liv blev ændret for evigt af et større voldsangreb. 

Ingen af dem kan dog ignorere de lig, som bliver ved med at dukke op. Alle tre er klar over, at dette er en morder, som ikke er færdig med at finde ofre. Der går da heller ikke lang tid før, at Deer begynder at ane en sammenhæng mellem de fundne lig i Tøbrud lydbog gratis. 

Nu er spørgsmålet bare, om de tre har modet og viljen til at gribe ind i sagen, eller om den grusomme sandhed er for voldsom for dem til trods for alt det, de allerede har været igennem.

Tøbrud lydbog er afslutningen på serien om Berger & Blom, men har en enkeltstående historie, så du kan sagtens læse den for sig selv. Selvfølgelig giver det en bedre forståelse for karakterhistorien at læse hele serien, men dramaet i Tøbrud lydbog kan sagtens nydes for sig selv. For det er kun en forfatter som Arne Dahl, der kan skrive så medrivende, som han gør i Tøbrud lydbog gratis.

Om forfatteren: Arne Dahl

Arne Dahl er faktisk et kunstnernavn for den svenske forfatter, som i virkeligheden hedder Jan Arnald. Men det er nu lige meget, hvad han kalder sig, for de krimihistorier, som Arne Dahl formår at skrive ned til sine læsere, er fænomenale. Hans historier er efterhånden blevet oversat til mere end 25 lande.

Serien om Berger og Blom startede med Skyggezone, hvorefter hver bog har bygget videre på de arbejdsforhold og de personlige problemer, som begge karakterer må arbejde med til dagligt. Serien om den populære A-gruppe er endda også blevet lavet til TV, hvilket blot har skruet forventningerne endnu mere op for Tøbrud.