Lydbøger » Torsdagsmordklubben

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Torsdagsmordklubben Lydbog

4/5

Forfatter: Richard Osman

lydbog og e-bog

Introduktion

I Torsdagsmordklubben bliver fire ældre venner pludselig sat på en prøve, som er noget mere krævende end de puslespil, de normalt bruger deres kræfter på. Gruppen af venner har indtil nu mødtes hver torsdag for at sammenligne evner, når det kommer til puslespil. Men det som samtalerne næsten altid drejer sig hen på, det er mordsager, som ingen hidtil har kunne løse.

Torsdagsmordklubben lydbog er en krimi, som du ikke før har læst. Foruden det obligatoriske mordmysterie er den også sprængfyldt med humor, som gør bogen endnu mere fængslende og en page turner uden lige. Nogle vil måske ikke mene, at det er en traditionel krimi, og der vil nogle måske have ret. Ikke desto mindre er det en krimi, som alle tør og bør læse, for selv at kunne blive en del af Torsdagsmordklubben – med eller uden puslespil.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 23 minutter

Torsdagsmordklubben: Handling

I den lille landsby Coopers Chase sker der ikke mere end i så mange andre landsbyer. Elizabeth, Joyce, Ibrahim og Ron mødes hver uge i deres navngivne Puslespilsstue, hvor deres virkelige passion kommer til udfoldelse. Mellem alle puslespilsbrikkerne går snakken nemlig om uopklarede mordsager. 

Det hele er uskyldig snak og interesse lige indtil den dag, hvor nabobyen pludselig finder en myrdet mand. Mere skal der ikke til, før de fire venner øjeblikkeligt betragter sig selv, som en del af efterforskningen. Det er muligt, de ikke er lige så unge, som den nye betjent – som for øvrigt, lige har landet sin første store sag -, men Elizabeth, Joyce, Ibrahim og Ron er ikke en del af Torsdagsmordklubben for ingenting.

Torsdagsmordklubben lydbog gratis er en af de mest hyggelige krimier, du vil komme til at læse. Her er der ikke lagt vægt på brutale og blodige detaljer, som i mange andre krimier. Til gengæld er der gjort noget ud af et karaktergalleri, som kun kan få dig til at vil læse flere krimier med samme persongalleri.

Torsdagsmordklubben lydbog er en ikke en traditionel krimi, men ikke desto mindre tvinges gruppen af venner til at arbejde hurtigt, da alle spor pludselig tyder på, at den frygtede morder er tættere på, end nogen af dem tør indse. Spørgsmålet er blot, om de fire venner kan hjælpe den nye betjent til at fange morderen, inden det er for sent. 

Med en del år i bagagen har de fire venner muligvis udtænkt sig en række utraditionelle metoder til at finde frem til morderen, men som uerfaren betjent, har man så noget valg end at takke ja til al den hjælp man kan få?

Om forfatteren: Richard Osman

Richard Osman er mest kendt som Tv-vært på en række britiske underholdningsprogrammer, hvor han altid har humoren i højt spil. Den humor har han nu overført til sin første hyggekrimi, Torsdagsmordklubben lydbog gratis, som kan mere end bare at løse et mordmysterie. Foruden at være Tv-vært er Osman også komiker, hvilket tydeligt læses i siderne i Torsdagsmordklubben. 

Det er blandt andet humoren, som er med til at gøre Torsdagsmordklubben til en hyggekrimi, som alle kan læse uden at blive stødt over grusomme eller blodige detaljer. Torsdagsmordklubben lydbog er den første i en serie, hvor der indtil videre er yderligere to bøger på vej. Du behøver derfor ikke sige helt farvel til Elizabeth, Joyce, Ibrahim og Ron endnu.