Lydbøger » Tørst

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tørst Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jo Nesbø

lydbog og e-bog

Introduktion

Tørst er en blodig samt nervepirrende roman inden for genren krimi, og bogen er skrevet af Jo Nesbø. Dette værk er 11. værk i serien om Harry Hole, som er en drabsefterforsker hos det norske politi. Han har dog taget en drejning i karrieren, og han er nu en underviser ved Politiskolen.

I Tørst lydbog hører man igen til Harry Hole, som ellers har levet meget fredfyldt de sidste tre år. Der dukker dog et mord op, som er så besynderligt og brutalt, at politiet er presset af medierne og befolkningen til at finde morderen. Harry Hole er i starten ikke glad for ideen om at løse sagen, men endnu et lig dukker op og han har intet valg.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 18 timer og 22 minutter

Tørst: Handling

Jo Nesbøs roman Tørst er endnu en blodig tilføjelse til serien om Harry Hole. Tørst er nemlig 11. bind i serien, og det dystre univers samt spændingen er stadig noget som forfatteren formår at skabe. Ved at læse den anmelderroste roman Tørst er du som læser garanteret en uhyggeligt god oplevelse, med et nervepirrende samt genialt plot. Du kan lytte til Tørst lydbog gratis.

I Tørst lydbog hører man igen til den ambitiøse Harry Hole. Harry Hole er den centrale person, som man følger gennem Tørst lydbog, og han er en drabsefterforsker for Politiet i Norges hovedstad Oslo. Han er famøs for at være meget god inden for sit felt, dog med en del skæve blikke fra nogle af hans kollegaer. Du kan høre mere om dette i Tørst lydbog gratis.

Ved at lytte til Tørst lydbog hører man, at liget af en yngre kvinde er blevet fundet. Kvinden blev myrdet i sin egen bolig, angiveligt efter at have været på en date med en mand fra Tinder, som er en side forbeholdt til dating og at møde andre individer. Kvindens krop er dog i en besynderlig tilstand. Kroppen er drænet for blod, og på hendes hals er der bidemærker.

Da denne sag er så besynderlig, og at medierne presser politiet, så kan sagen kun opklares med hjælpen af Harry Hole. Harry Hole havde dog for tre år siden stoppet med at arbejde med denne form for sager, da det næsten tog alt fra ham. Men efter endnu et offer kommer i hænderne på morderen, så beslutter Harry sig for at hoppe på sagen.

Mon morderen bliver fundet?

Om forfatteren: Jo Nesbø

I 1960 er Jo Nesbø født, og han er en journalist samt forfatter fra Norge. Forfatteren er dog også kendt for at have nogle andre interesser, og han har i sit liv været rundt omkring de forskellige områder. Han har nogle interesser, som nogle af hans litterære værker bærer præg af. Jo Nesbø har i en årrække været en civiløkonom, men forfatteren er eksempelvis også en kendt profil inden for musikkens verden, da han er en musiker.

Ud over at have en hobby inden for musikkens verden samt at skrive bøger, så har han været en tidligere professionel idrætsudøver. Jo Nesbø var fodboldspiller, og spillede for Molde FK, som er en norsk fodboldklub.