Lydbøger » Tour de chambre

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tour de chambre Lydbog

4.5/5

Forfatter: Tine Høeg

lydbog og e-bog

Introduktion

I Tour de chambre af Tine Høeg er der sans for små detaljer. Derfor er der også en detaljerig fortælling i vente i Tour de chambre lydbog, der yderligere er oplæst af forfatteren selv. Følg den livlige fortælling om Asta og Mai, der er forblevet venner siden kollegietiden.

Asta arbejder som forfatter, mens Mai har stiftet familie. Der bliver dog vendt op og ned på det hele, da en invitation til en mindehøjtidelighed for August dukker op. August var Mais kæreste, og der er noget, som Asta har svært ved at fortælle.

Lyt til Tour de chambre lydbog og find ud af, hvad fortiden gemmer for Asta og Mai. For kan fortiden slippes helt for de to?

Informationer:

Oplæser: Tine Høeg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 2 timer og 46 minutter

Tour De Chambre: Handling

Tour de chambre af Tine Høeg er en roman, der handler om venskab, død og forelskede. Men det handler bestemt også om begær, og mere specielt begær efter at skabe og skrive. Stilen, som Tine Høeg lagde i sit debutantværk Nye rejsende, fortsættes her i Tour de chambre.

Vi har i Tour de chambre lydbog at gøre med hovedpersonen, Asta, der på et tidspunkt modtager en invitation til en mindehøjtidelighed for August. Dengang August var i live, boede de på samme kollegie, og denne mindehøjtidelighed markerer, at det nu er 10 år siden, at August afgik ved døden.

Da invitationen ankommer, er Asta på dette tidspunkt i Tour de chambre i gang med at skrive en roman. Asta lever før invitationen kommer frem i nutiden, og hun tænker slet ikke særligt meget på, hvordan det var dengang. Men efter invitationens ankomst oplever hun nu, at fortiden og nutiden bliver flettet sammen.

Asta bliver nu opmærksom, at nogle af de følelser omkring længsel og fester bliver vækket til live igen. Men der er også noget, som hun aldrig har kunne fortælle til sin bedste veninde Mai. Disse tanker omkring fortiden fører til, at Asta vælger at skrive en bog omkring kollegietiden i stedet for det forfatterportræt, som hun allerede havde påbegyndt.

Det bliver nu tid til, at mindehøjtideligheden skal finde sted. Selvom Asta og Mai stadig er venner, fornemmer Asta, at der stadig er noget uforløst mellem dem. Nogle ting er svære at tale om, og derfor kan det være lettere at nedskrive. Derfor får Mai også lov til at læse bogen, når den er færdig. Tag med på denne rejse i Tour de chambre lydbog gratis.

Mediernes anmeldelser:

"Giver et sug i maven". 5 ud af 6 stjerner

Politiken

"Et brillant bekendtskab". 6 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Tine Høeg

Tine Høeg er en dansk forfatter, som blandt andet er kendt for at have skrevet Tour de chambre. Tour de chambre har nydt godt af positiv omtale, og dette har ført til, at den nu også er solgt til udgivelse i England og Tyskland.

Hun fik sit gennembrug i forbindelse med udgivelsen af Nye rejsende. Det var også netop dette værk, at hun modtog Bogforums Debutantpris for. Nu kan du lytte Tour de chambre lydbog gratis, der er næste værk i rækken.

Udviklingen, som Tine Høeg gennemgår med Tour de chambre, ser ud til at fortsætte lidt endnu. Dette skyldes, at bogen nu er sat op som monolog på Det Kongelige Teater. Du kan allerede nu lytte til Tour de chambre lydbog gratis.