Lydbøger » Træernes hemmelige liv

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Træernes hemmelige liv Lydbog

4.1/5

Forfatter: Peter Wohlleben

lydbog og e-bog

Introduktion

Træernes hemmelige liv er en roman Peter Wohlleben har skrevet. Peter Wohlleben er en tysk forfatter samt naturekspert. Han har nemlig opnået en kandidatgrad i skovbrug. Han har skrevet mange naturvidenskabelige artikler om skovbrug, og han skriver hyppigt om økologi samt bæredygtighed. Hans forskning er ikke kun kendt i Tyskland, men på et internationalt plan er han også meget rost samt kendt.

Han formår at sætte fokus på det ellers uvidende i naturen. Dette har han eksempelvis gjort i værket Træernes hemmelige liv, som har solgt næsten en halv million eksemplarer af blot i Tyskland. Verden over er denne bestseller rost, da den giver et indblik ind i naturen og giver en forklaring på hidtil mystiske fænomener.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 6 timer og 36 minutter

Træernes hemmelige liv: Handling

Træernes hemmelige liv er et naturvidenskabeligt vidunder, som formår at tage læseren med dybt ned i skovens undergrund. I Træernes hemmelige liv bliver læseren nemlig undervist i hvilke naturfænomener der findes i skovene. Hvis man derfor gerne vil lære mere om den natur, som man hver dag befinder sig i, kan man lytte til Træernes hemmelige liv lydbog gratis.

Ved at lytte til Træernes hemmelige liv lydbog, så er man som læser garanteret en spændende samt lærerig rejse omkring skovbrug. Efter at have lyttet til Træernes hemmelige liv lydbog, er man garanteret en positiv oplevelse, og man får en ny samt brugbar kærlighedserklæring til den skønne grønne natur man befinder sig i.

I Træernes hemmelige liv lydbog er man også garanteret at lære noget nyt. Vidste du at træerne faktisk snakker sammen? Og at de passer på hinanden og deres afkom, men også de ældste og sygeste træer bliver healet? Dette skyldes at træer kan føle, påvirkes og at de har en hukommelse. Dette lyder nok skørt, men man kan med fordel lytte til Træernes hemmelige liv lydbog gratis, hvor dette bliver forklaret.

I Træernes hemmelige liv giver natureksperten Peter Wohlleben en biologisk forklaring på skovbrug. Han fortæller læseren om alle de besynderlige fænomener, som naturen er fyldt med. Han belyser nemlig de ting, som de fleste ikke vidste om naturen. Han giver læseren et indblik ind i det ellers hemmelighedsfulde ved naturen, som mange ellers ikke anede eksisterede.

Forfatteren baserer siden viden fra de erfaringer, som han selv har gjort sig som skovfoged. Han benytter også de nyeste beretninger inden for den videnskabelige forskning.

Om forfatteren: Peter Wohlleben

Peter Wohlleben er født i 1964, og han er en tysk forfatter samt naturekspert. Han er en naturekspert, da han har opnået en kandidatgrad i skovbrug. Han benytter sin viden inden for hans karriere til at uddanne andre om naturen. Dette gør han ved at han jævnligt holder foredrag, men han har også skrevet værker omkring naturen, og specifikt vedrørende skove og skovbrug.

Han skriver videnskabelige artikler omkring økologi samt bæredygtighed, som også er blevet ret populære. Forfatteren og natureksperten er ikke kun en kendt profil i Tyskland, men på den internationale litterære scene er hans værker også kendt. I 2015 debuterede han med Træernes hemmelige liv, som fik kæmpe ros internationalt.