Lydbøger » Transfervindue

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Transfervindue Lydbog

4.1/5

Forfatter: Maria Gerhardt

lydbog og e-bog

Introduktion

Transfervindue er en roman, som den danske forfatter Maria Gerhardt har skrevet. Hun er for mange en kendt figur inden for nattelivet, da hun var dj. Hun blev anset som værende et ikon, og et forbillede i den danske musikbranche. Hun var desuden også stifteren af en magasin og hun var meddommer af X-factor. Hun fik dog kræft, og dette inspirerede hende til at skrive romaner om hendes sygdomsforløb.

På Nordsjælland er der et hospice, hvor alle går med det samme tøj, og alle har samme problem. Mulighederne for hvordan de kan underholde sig selv er begrænsede, men de indlagte formår alligevel at bringe det bedste ud af situationen. Hovedpersonen i værket har en bedste ven ved navnet Mikkel, og de snakker om alt fra tilstedeværelsen samt sygdommen kræft.

Informationer:

Oplæser: Maria Gerhardt
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 1 timer og 15 minutter

Transfervindue: Handling

Transfervindue formår at fange læseren fra start til slut. Transfervindue placerer nemlig læseren i et utopisk univers, som man synker længere og længere ned i. Romanen Transfervindue viser nemlig et utopisk samfund i Nordsjælland, hvor alt fungerer lidt ligesom et hospice, men med luksuriøse goder og eksistentielle problemer. Hvis man selv vil sætte sig ind i dette univers, kan man lytte til Transfervindue lydbog gratis.

I Transfervindue lydbog placeres man nemlig i et sterilt hospice, som også formår at være meget luksuriøst. I Transfervindue lydbog er alt sterilt, hvidt og tomt. Alle på hospicet er også iklædt hvidt tøj, hvilket ikke gør situationen bedre. Alt føles koldt, ensartet dog bizart.

Ved at lytte til Transfervindue lydbog hører man, at der på hospicet er flere små personligheder og grupper, selv om de alle er i samme stadie i livet. Der er folk der dyrker new-age religionen, folk der dyrker deres egen cannabis på en strand og vinterbadning med overlægen.

Mulighederne på dette hospice på Nordsjælland er nemlig meget begrænset. Her er ikke hyppigt besøgende, og musik og internet er forbudt. Hvordan de indlagte mon så får tiden til at gå? Dette kan man høre i Transfervindue lydbog gratis.

Men alligevel formår hovedpersonen og hendes gode ven Mikkel at nyde deres tilstedeværelse. Ud over de små samtaler om deres kræft, snakker de om tiden før kræften og om hvordan de ikke længere ønsker at leve. Nogle gange laver de også grin med de banale problemer, som raske mennesker ofte går rundt og har.

Om forfatteren: Maria Gerhardt

Maria Gerhardt er født i slutningen af 1970’erne, og hun var en dj samt forfatter fra Danmark. I Danmark var hun en kendt dj, og hun var kendt ved kaldenavnet Djuna Barnes. Hun var ikke blot en normal dj, men hun blev anset som værende en ledende og ny figur inden for musikbranchen i Danmark. Hun var nemlig en trendsætter, og var kendt for at være dronningen af natten. Hun var desuden et lesbisk ikon for mange.

Desuden havde hun gang i en række andre erhverv. Hun havde eksempelvis været meddommer af X-factor, og samme år grundlagde hun et magasin. Det var først i 2014 at hun debuterede som forfatter, hvor hun skrev en bog om hendes sygdomsforløb med kræft.