Lydbøger » Transformer af Linda P

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Transformer Lydbog

4.7/5

Forfatter: Mikkel Frey Damgaard & Linda Petersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Linda P er et navn, som langt de fleste danskere kender og har set i underholdningsbranchen på et eller andet tidspunkt. Nu er hun endelig klar til at fortælle sin historie i Transformer, hvor hun ikke er bange for at være præcis lige så ærlig, som vi kender hende fra comedy scenen.

Transformer er en ærlig fortælling om et liv, der begynder i en lettere dysfunktionel familie, som Linda P forsøger at slippe væk fra gang på gang. Transformer fortæller om de gode sider af livet i spotlyset, men der bliver bestemt heller ikke lagt skjul på de dårlige sider af samme liv.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 53 minutter

Transformer: Handling

Transformer lydbog fortæller historien om en kvinde, der får sat sig på tronen i dansk comedy. Linda P bliver selvudnævnt dronning på comedyscenen, men selvom hun får det hele til at lyde nemt og underholdende på scenen, er det en helt anden sag, når mikrofonen blev slukket. Hver gang Linda P gik af scenen, var det aldrig lige så sjovt at være Linda, hvilket hun fortæller meget bramfrit om i Transformer lydbog gratis.

Lindas første skridt i sin comedy karriere begyndte, da hun som barn konstant forsøgte at finde en flugt fra en destruktiv far, der var lidt for glad for at se bunden af flasken. Svigtet fra faderen var med til at få Linda P til at søge accept og tillid andre steder, hvilket ledte hende til de skrå brædder, som hun fortæller om i Transformer lydbog. Den flotte karriere tog dog hurtigt et drastisk sving forbi stoffer, sprut og masser af sex for Linda selv. Linda fortæller, hvordan hun gjorde alt for ikke at skulle leve som en kvinde. Hvilket betød, at hun opførte sig som en mand, så ofte hun havde mulighed for det i Transformer lydbog gratis.

I 2013 rammer hun dog et lavpunkt, hvor hun får et mindre sammenbrud midt på Skanderborg Festivalen. Det er det sammenbrud, der får hende til at indse, at hun bør nærstudere sit liv lidt mere, og se hvor det kan forbedres. Transformer lydbog fortæller videre en historie om at finde tilbage til sig selv igen, og finde ro i egen krop.

Om forfatteren: Mikkel Frey Damgaard & Linda Petersen

Linda P har skabt sig en karriere i comedy ved at sige, hvad hun mener. Dette tager hun med i sin første biografi, hvor hun ikke er bange for at sige sandheden. Også når det gælder hende selv, og de valg hun har truffet i livet. Transformer er lige dele en biografisk historie, som det er en udviklingshistorie. Den fortæller om de omkostninger, det kan have, når man mister overblikket over sig selv. Den fortæller også om den svære vej det er at finde tilbage til sig selv og det liv, man faktisk ikke har lyst til at flygte fra. Transformer er en medrivende fortælling fra Linda P om at finde frem til sig selv igen.