Lydbøger » Tre kvinder

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tre kvinder Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lisa Taddeo

lydbog og e-bog

Introduktion

Tre kvinder er historien om tre kvinder. Tre kvinder er en fortælling om tre ganske forskellige kvinder, men som alligevel formår at have mere tilfælles, end man lige regner med. Det er en fortælling om følelser, om hvad der gør et liv til et liv. Det er en fortælling om seksualitet, og hvordan denne bliver ved med at have en indflydelse i enhver kvindes liv.

Tre kvinder strækker sig over flere år, og der sker derfor mange store begivenheder, der er med til at forme hver kvinde på godt og ondt.

Tre kvinder spinder mange tråde til virkelig og fiktive sager om sexisme og feminisme, og alene af den grund sætter den en masse tanker i gang hos læseren.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm, Camilla Lau, Anne Vester Høyer & Julie Ølgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 19 minutter

Tre kvinder: Handling

Tre kvinder lydbog tager sit udgangspunkt i tre forskellige kvinder og deres liv. Tre Kvinder lydbog gratis er en sand fortælling, der er sammensat over en periode på otte år. I løbet af de otte år har de tre kvinder oplevet mangt og meget i livet, som er med til at forme dem til de individer, de er.

I Tre kvinder lydbog møder læseren Lina, som føler hun sidder fast i sit følelseskolde ægteskab med en mand, der ikke virker til at have lyst til hende længere. Deres to børn spiller tilsyneladende ikke nogen større rolle i deres familieliv, og måske er det derfor, at Lina opsøger og fastholder en passioneret affære uden for ægteskabet.

Læseren møder også Maggie, som stadig har de emotionelle ar efter en affære med sin tidligere lærer fra gymnasiet. Det var en affære, som har sat sine spor i Maggie, og af samme grund er hun nu i gang med at lægge sag an mod læreren.

Sidst møder læseren Sloane, som udadtil virker til at have det hele. Hendes arbejdsliv går forrygende og hun er lykkeligt gift. Men bag den ægteskabelig facade er det en anden virkelighed, og Sloane har ikke kun sex med sin mand, men med mange forskellige mænd, fordi hendes ægtemand tændes af at se Sloane med andre mænd i Tre kvinder lydbog gratis.

Tre kvinder lydbog er enestående og unik fortælling om kvindelivet, og de feministiske anskuelser har stor indflydelse hele bogen igennem. Der bliver sat spørgsmålstegn ved næsten alle områder i hver deres liv, og forfatteren har skrevet et medrivende indblik i, hvad der er med til at gøre et kvindeliv ganske specielt, når det gælder begær og seksualitet.

Om forfatteren: Lisa Taddeo

Lisa Taddeo har indtil videre kun fået oversat to af sine bøger til dansk. Foruden Tre kvinder kan du på dansk læse Dyret, en medrivende samtidsroman. Med Tre kvinder bevæger Taddeo sig ind på en mere feministisk retning, hvilket også kommer til udspil gennem de tre kvinder i bogen.

Tre kvinder er skrevet over en periode på otte år, hvor hun har fulgt med i hver kvindes liv på godt og ondt. Hun har fået lov til at læse deres mest private dagbøger og beskeder mellem familie og venner. Desuden har hun fået lov til at interviewe familiemedlemmer og venner til hver af de tre kvinder for at kunne skrive et nuanceret og indfølende billede af dem hver.